Şimdi Ara

Bilgisayara çok kötü virüs girdi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma bugün pes 2013 yükleyecektim allah kahretsin ki virüslüsünü şey ettim kendi kendine program yüklemeye başladı,kendi kendine yazı yazmaya donup kalmaya, bugün yüklenen herşeyi sildim ama bilmiyorum virüs gittimi diye virüs programı yok serial kod falan istiyo kaspersky de bedava virüs programı varmı bildiğiniz?

• Bütün antivirüslerin 30 günlük deneme sürümleri vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkanınız varsa önemli bilgilerinizi harici bir depolama birimine aktarın.
    Sabit diskinize düşük seviye format uygulayıp işletim sisteminizi yeniden kurun.
    Ardından Avast antivirüs yazılımıın ev kullanımı için 30 deneme sürümünü kurun.(Bir hesap oluşturarak ömür boyu da kullanım hakkına kavuşabilirsiniz. Şu sıralar yeni bir "titan" tarzı sistem geldi "karma" diye ama detayları sitesinden öğrenebilirsiniz zaten.
    Kurduğunuz Anti virüs yazılımıyla tam tarama modunda bilgisayarınızı taratın.
    Son olarak da Comodo gibi firmaların güvenlik duvarı yazılımlarından birini kurun ve harici birimi bilgisayarınıza bağlayın.
    Bu arada eğer krakerli yazılım kullanıyorsanız tarama yapmadan önce bu dosyaları hariçler kısmına eklemeyi unutmayın ;)
    Ardından Harici birimi de tam tarama modunda taratın.
    Şu an bu yöntemle piyasadaki virüslerin %90'ı tam olarak silinebiliyor.

• Guvenli modda combofix ile tarayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daimon9999 D kullanıcısına yanıt
    Avira Antivirüs Free indirip tarayın
  • Malrware bytes veya adwcleaner... .exe olan setuplardan ileri ileri şeklinde kurulum yapıldığında eğer yabancı bir siteden indirildiyse virüs bulaşabiliyor. Bu programlar onu siler diye umuyorum kayıt defterini tarıyorlar ayrıca combofixte yukarıdaki arkadaşın dediği gibi işe yarayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avira av oneririm. Almanlar isi biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baidu Antivirus iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.