Şimdi Ara

bilgisayara müzik seti bağlıcam ama sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bayağı eski bir müzik seti var çok büyük değil 8 tane 1,5 volt pille bile çalışıyor bunu pc ye bağlamak istiyorum ama ses kartımın yanmasından korkuyorum ve nasıl bağlanacağını bilmiyorum pc olarak leptop yani aldım yardım ederseniz sevinirim fotograflar şunlar:
    http://imageshack.us/g/854/img0664ma.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambomert62 -- 6 Şubat 2013; 14:45:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rambomert62

arkadaşlar elimde bayağı eski bir müzik seti var çok büyük değil 8 tane 1,5 volt pille bile çalışıyor bunu pc ye bağlamak istiyorum ama ses kartımın yanmasından korkuyorum ve nasıl bağlanacağını bilmiyorum pc olarak leptop yani aldım yardım ederseniz sevinirim fotograflar şunlar:
    http://imageshack.us/g/854/img0664ma.jpg/

Bilgisayarın kulaklık çıkışından ses verin gitsin yanacak bir sey yokki set tamamen bozuk ve fişe takılı iken elektrik kaçırmıyor ise ama bunlarla ugrasmaktansa alın 2.1 bir ucuz sistem bosa zaman kaybetmeyin pili muzik seti falan değmez uğraşmaya. Bu forumda bi konu var bots 711 tube diye anfi alın o anfiyi 150 tl verin se kartı çıkışını o anfiye. Anfiyede iki Hoparlor bağlayın sizi fazlası ile tatmin edecek bir sistem meydana çıkacak umarım yaparsınız kulağınız muzik dinler. Birde bilgisayarın ses kartı gerine creative 5.1 ses kartları var usb den bilgisayara bağlanıyor xfi bunu alır takarsanız içerisinden cristaliZe ayarını tam yaparsanız birde mp3 yerine flac albüm indirip dinlerseniz gercekten şaşıracak sonucları görürsünüz sizin seviyenizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.