Şimdi Ara

Bilgisayara Ram aldım bilgisayar açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart

bilgisayarda 4 gb 1600 mhz ram vardı.
    8 gb 1600 mhz aynı marka ram aldım. ama düğmeye bastıgımda ekran gelmiyor. güç dügmesine basılı tutuyorum tekrar acıyorum 2 3 denemeden sonra açılıyor sebebi nedir ? Ramların yerlerini değiştirdim olmadı güç kaynağı 500 watt güç kaynağı yazmış millet ama ram 2 watt ram alıyor. alakasız anakart 24 gb ye kadar ram destegi var.

SiSTEM özellikleri
    Amd Fx6 3.300 mhz
    1 gb 256 bit ekran kartı
    2 adet hard disk

• Merhaba,

Yeni aldığınız 8gb belleğin, ana kartınızın desteklediği bellek listesinde olup olmadığını aşağıdaki linkten indireceğiniz sıkışmış dosyayı açarak pdf dosyalarından kontrol ediniz. Aynı marka ve model olmalı. yoksa sorun olma ihtimali yüksektir.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM3+/M5A97_R2.0/M5A97_R20-Memory-QVL.zip?_ga=1.256519821.760734383.1434705979

ikinci olarak 8gb belleği tek olarak takıp deneyiniz.Eğer sorunsuz çalışırsa, 4gb belleğiniz ile bu 8 gb birbiriyle uyuşmuyordur. (Her ne kadar frekansları aynı olsa da)

Daha ayrıntı isterseniz RAmlarınızin marka ve modellerini yazınız.

Kolay gelsin

• GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram bu dün yeni aldıgım vatan bilgisayardan

4 gb ram de aynı marka aynı mhzde
    bilgisayar açılıyor ama söyle güç dügmesine basıyorum fan çalışıyor ama ekran gelmiyor. pc calısır gibi duruyor ama fanlar duruyor. Sonra tekrar basılı tutuyorum dügmeye kapatmak icin tekrar basıyorum acmak için gene aynı ama 3. defa yaptıgımda ekran geliyor.
    sürekli aynı sey oluyor Sonra baktım biostan 12 gb yi görüyor. ama mhz si 1333 diye cıkıyor 2 sininde mhz si 1600 anlamadım
  • 4gb olanın 1600 mhz olduğundan eminmisiniz? Çünkü eğer eskisi 1333'se yenisini de o ayarda çalıştırmaya uğraşıyor ve bu yüzden arıza çıkarıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer arkadaşların da dediği gibi marka model aynı işe mhz yi kontrol edin.

8GB Rami tek takıp düzgün çalışıp çalışmadığına ve yine çalışıyorsa kaç mhz de çalıştığına bakın. Aynı şeyi 4GB ram içinde yapın. İkisi de ayrı ayrı çalışıyorken mhz ler farklı ise ramlerin mhzleri farklıdır.

Mhz ler ve ram modelleri aynı ise ikisi de sorunsuz çalışıyor ise zaten otomatik olarak 8GB belleği anakartınız destekliyordur. Diğeri ile aynı marka model olduğu için. Diğer slotlarda denemediyseniz birde öyle deneyin.

• Marka model ayni olsada calismayabilir.
    Siz kasayi vatana gonderin onlar yapsin ben 4 kere ram aldim vatandan olmadi en sonunda kasayi goturdum, yaptilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram yükselttim PC açılmıyor
    6 gün önce açıldı
    pc açılmıyor ( laptop )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.