Şimdi Ara

Bilgisayara yeni batarya almama gerek varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo g560 laptop var. Sanırım pilin ömrü bitti ve sürekli şarjdayken çalışıyor. Fişi cektiğinde kapanıyo. Bu olay olduktan sonra da bilgisayar internet dolaşmalari fln hariç online oyun açınca dayanmıyor 2-3 dakika sonra direkt kapanıyor. Bunun pille alakası var mıdır ? Degiştireyim mi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlardaki yüke dayanamayıp kendini kapatıyor olabilir. 2-3 dakika sonra kapanıyor diyorsunuz, açınca pilin durumı ne oluyor? internetle sadece pil ne kadar gidiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasanin icini acip termal macun sürmek gerekiyor.lakin bu yöntem de cok fazla dayanmiyor.onun disinda sarjdan cektigin anda kapanmasi bataryanin öldügüne isaret.degistirirsen sorun kalkar.oyunla alakali olan batarya degil

• Bilgisayar fişe takılı olduğu halde oyun açıldıktan 2 dk fln sonra kapanıyor ama film izlemek internet de dolaşmak gibi işlerde fişe takılı halde idare ediyor pili çıkardığımızda çalışmıyor zaten ama bu oyunları açmamasının sebebi nedir nasıl çözebiliriz ?

• Dostum sen beni dinle. Sorun tamamen batarya kaynaklı. Ben geçen sene yeni bilgisayar almıştım, 2 ay geçmeden aynı şey benim başıma gelmişti. Direk servise yolladım hallettiler. Uğraşma servise yolla

• Garantisi varsa servise yolla. Yoksa nette var muadil marka piller. Retro marka olanlari oldukça yaygın ve ucuz ben aldım 2-3 kez falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucuz batarya alma sakın daha geçenlerde insanlar öldü,git parayı baş orijinal al.

• 2 senedir pc yi fişte kullanırı batarya bitik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam orjinal batarya al . Oyunlarda kapanması bataryadan ziyada ısı derecesi olabilir ona bakın.
    ayrıca 15 gün days

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok pahalı bataryalar ya
  • Batarya yi çıkarıp direkt prize bağlı oyun oynamayı deneyin. Eğer kapanıyor ve alt kısımda yumurta pisecek kadar ısı oluyorsa fan ve Termal macun bakımı gelmiş demektir.

• Benimde batarya 2 yıl önce öldü, yenisini alıcam dedim kaldı öyle insan alışıyor prize bağlı kullanmaya
  • Sağolun verdiğiniz bilgiler için garantisi yok galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.