Şimdi Ara

Bilgisayara yeni bir işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,bilgisayarıma yeni işlemci taktırmak istiyorum.Ama bilgisayarın ekran kartıdır,anakartıdır felan çok bilmiyorum.Birisi bana intel xeon ve rx 570 takarsan bilgisayarın çok iyi duruma gelir demişti.intel xeon işlemci arattığımda 150 tlye,80 tlye bulabiliyorum.Eğer cidden olabiliyorsa ve başka şeyler takmam gerekiyorsa söylerseniz sevinirim.Buyurun,bilgisayar özelliklerim.Eğer yanlış yere açtıysam konuyu,özür diliyorum. İlk kez böyle bir sitede böyle bir konu açıyorum.Bilgisayara yeni bir işlemci
    Bilgisayara yeni bir işlemciBilgisayara yeni bir işlemci

• ddr2 anakartla biraz zor olur beklentinizi yüksek tutmayın modlu 775p xeon işlemciler var ekran kartı olarak ise gtx 1030 gtx 750ti rx 460 olablir
  • Peki şuanda sadece intel xeon taktırsam ne kadar fps yükselişi olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aşağıdaki linkten anakart modelinize göre bioslara bakın, model ismi ve numarası tutuyorsa xeon e5450 ya da e5460 modellerinden birini tercih edin , ekran kartı olarak rx 460 ya da gtx 750 ti tercih edin, bir de ssd alırsanız bilgisayarınız gözle görülür bir şekilde hızlı çalışır.

http://genius239239.myweb.hinet.net/771/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 10 Mayıs 2019; 8:41:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Eğer anakartımın modelini yanlış görmediysem model 945P-S3 ve 775 socket.Attığınız linkte kendi anakartımın modelini göremedim.Peki hangi işlemciyi almalıyım ? 160 TL'yi geçmezse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broxy28 -- 10 Mayıs 2019; 16:32:49 >
  • Bugün islemcim 92 dereceye kadar çıktı.Termal macun kesin çözüm olurmu ? Oysaki sadece chrome,spotify ve discord açıktı.

• İşlemci ısısının yükselmesi soğutmanın yetersizliğindendir. Soğutucuyu çıkartıp geri takdıysanız veya herhangi bir işlem için kaldırdıysanız termal macunu yenilemeniz gerekir. Anakartınız pek iyi görünmüyor ne takarsanız takın düşük frekans değerlerinde çalıştıracaktır dolayısıyla parçanın performansı tam anlamıyla yansımayacaktır diye düşünüyorum.
  • Vatandan 30tllik macun işime yarar mı ? Alırsam zararları neler olabilir ? Acil lütfen.

• Broxy28 B kullanıcısına yanıt
    Macun işe yarar bir zararı da olmaz ayrıca.

Soğutucunun düzgün oturduğundan emin olun bazen tam oturmuyor görsel olarak da anlaşılmıyor ondan ısılar yüksek çıkabilir.
  • Rx 570 kim dedi yaw d

• 945P chipsetin 4 çekirdekli Core 2 Quad (dolayısı ile xeon E5xxx serisi) işlemci desteği yoktur. Zaten anakartın da ram desteği max. 4 GB. Para harcamayın bu sisteme. Macun yenilemeniz yeterli.

Sisteminiz duruyor mu?

• EBÖB E kullanıcısına yanıt
    @EBÖB

ne yazık ki evet :D ama yepyeni bir bilgisayar almaya düşünüyorum

rx 460

xeon e5450

ga-g41m combo

ddr3 8gb ram
    Satarsanız anakarta talibim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.