Şimdi Ara

Bilgisayarcı neden böyle dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bi x1550 var burda açtığım bir konudan sonra tamirciye götüreyim dedim adam daha kartı eline aldı hiç bakmadan ben bunu tamir edemem dedi sonra neden dedim bana nerden başlıyım dedi bende tamam teşekkürler deyip çıktım acaba ekran kartı eski ondan dolayı mı yardım eder misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MatureGuy

Arkadaşlar elimde bi x1550 var burda açtığım bir konudan sonra tamirciye götüreyim dedim adam daha kartı eline aldı hiç bakmadan ben bunu tamir edemem dedi sonra neden dedim bana nerden başlıyım dedi bende tamam teşekkürler deyip çıktım acaba ekran kartı eski ondan dolayı mı yardım eder misiniz

O kartin saglami 10 lira eder zaten bilemedin 15 en fazla 20tl tamir parasina degmez.40-50 liraya 3870 veya bulursan 8800gt almak cok cok daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    ben ekran kartı istemiyorum ki bana yeter o kart gibi işlerimi görüyor ama diyosun ki tamir yerine aynısından al
  • quote:

ben ekran kartı istemiyorum ki bana yeter o kart gibi işlerimi görüyor ama diyosun ki tamir yerine aynısından al

15/20 tl ye ayni karttan istemedigin kadar var hocam sahibinden.com da get ile alirsiniz

• MatureGuy M kullanıcısına yanıt
    2ci el 240 al daha iyi
  • patren kullanıcısına yanıt
    kadıköy yazıcıoğlunda bulabilir miyim
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    kadıköy yazıcıoğlunda bulabilir miyim bu fiyata
  • quote:

kadıköy yazıcıoğlunda bulabilir miyim bu fiyata

Sanmam ama bak bir bilgisayarcilar genelde 2 kat fiyat ceker 50yl ye x1950 pro satan var 35tl teklif et bence 2.elde

• çok eski kart oyun için hiçbir işe yaramaz
  • ben dota 2 veya cs go oynasam yeter başka oynadığım oyun yok bir de fm 16 oynuyorum ayrıca şuan onboar d ekran kartı kullanıyorum onboarddan iyidir heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.