Şimdi Ara

Bilgisayarda internet var ancak girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bi konu açmıştım bilgisayar sanki kendi hızında değil diye
    Oradaki çözümleri uyguluyodum
    Bilgisayara Kaspersky Pure yükledim sonrada güvenli modda çalıştırdım
    Güvenli modda çalıştırmadan önce internet vardı ancak güvenli modda açınca hepsi kapandı ses internet ve normal birşey
    Asıl şey şimdi başlıyor
    Kaspersky pure ve Malwarebytes ile aynanda bilgisayarı tarattım
    Tarama bitti virüs felan bulmadı sonra yeniden başlattım bilgisayarı
    Herzamanki gibi googleye girecektim ama birde baktım internet yok yani Wifi ile bağlanıyorum bağlandığını gösteriyo ama googleye girmiyo skypeye girmiyo sanki bilgisayar interneti algılamıyo
    Sonra gittim diğer bilgisayara onda ethernet kablosu var onda internet gayet iyi çalışıyo yanı googleye felan girebiliyorum
    sonra ethernet kablosunu laptobuma taktm hine çalışmıyor
    Kaspersky pure sildim düzelmedi
    Pekte fazla anlamıyorum zaten böle dns iplerden bi tane dns vardı googleninki sildim düzelmedi
    Arkadaşlar nasıl çözerim bi anlatın lütfen ama çok anlamadığım için biraz ayrıntılı anlatırsanız adım adım yapacağımdan eminim
    Tahminimce ben bunu güvenli modda çalıştırdığım için internet gitti normal moda geçincede bug oldu kaldı internetsiz ama sağ altta internet yerinde çarpı yok bağlandı olarak gösterio
    Arkadaşlar bir çözüm yolu söyleyin çözeyim şunu lütfen şuan başka bir bilgisayardan bağlanıyorum :(
    Teşekkürlerimi iletirim şimdiden

• rocketfingers kullanıcısına yanıt
    Dns alamıyordur sabit Dns ataman lazım Ttnet i ara internetim var ama sayfa acamıyorum de onlar sana sabit dns versinler.
    hatta onların sana vericeği dns muhtemelen su olucaktır dene bunları sorunun cözülür büyük ihtimal :
    195.175.39.39
    195.175.39.40

yapamazsan haber ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sitritfaytır -- 27 Ağustos 2013; 14:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sitritfaytır

hatta onların sana vericeği dns muhtemelen su olucaktır dene bunları sorunun cözülür büyük ihtimal :
    195.175.39.39
    195.175.39.40

yapamazsan haber ver

Tamamdır hocam eve gittiğimde bu dns yi deneyeceyim olmassa bilgilendiririm sizi inşallah olur
  • Dediğinizi yaptım ancak hine aynı olmadı
    Ağ ayarlarında ''microsoft ağ bağdaştırıcısı protokülü''(yanlış olabilir) aktif değil ve aktif etmeye çalıştığımdada dediği şey eğer bunu aktif ederseniz microsoft ağ bağdaştırıcısı protokülü devre dışı edilecektir diyor ve otomatik
    attığım tik işareti kalkıyor
    Sıkıntı olurmu ?
    bu arada windows 8 kullanıyorum
    @sitritfaytır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketfingers -- 27 Ağustos 2013; 23:43:22 >
    hocam dns girip klavyeden enter'a basmıssın galiba ondan mouse ile tamam'ı seçmen lazım
  • quote:

hocam dns girip klavyeden enter'a basmıssın galiba ondan mouse ile tamam'ı seçmen lazım

Tamam işte bende aynı dediğiniz gibi yaptım ilk önce googlenin dns si vardı değiştirdim otomatiğe aldım olmadı
    Sizin dns yi girdim olmadı yani sorunun dns ile alakası yok gibi @sitritfaytır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam otamatik attığın tik işareti kalkıyorsa yapamamıssın demektir.Klavyeden enter 'a basma mouse ile sec ve tekrar dene lütfen
  • quote:

hocam otamatik attığın tik işareti kalkıyorsa yapamamıssın demektir.Klavyeden enter 'a basma mouse ile sec ve tekrar dene lütfen

bakın dns girmeyi biliyorum çok ayrıntılı şeyleri bilmiyorum anladınız siz yapılacak şeyleride biliyorum dns değiştirdim elli sefer başka bir çözüm yolu olmalı bakın zaten enter ile yapmıyorum mouse ile yapıyorum lütfen daha değişik çözüm önerileri verirseniz sevinirim
    @sitritfaytır
    internet servis saglayıcınızı aradınız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.