Şimdi Ara

BİLGİSAYARDA SES KESİLMESİ VE TAKILMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda AIMP3 ten müzik dinlerken, herhangi bir tarayıcıyı açtığımda (yandex, explorer, chrome firefox gibi) müzik sesinde anlık birkaç saniyelik takılma oluyor. Hatta internette gezinirken herhangi bir sayfaya tıkladığımda yine müzik sesinde anlık bir kesilme oluyor. Keza ttnetin müzik sayfasından ücretli müzik indirirken aynı anda indirdiğim o müziği de ttnetin web sayfasından dinlerken bilgisayarımda donma oluyordu ve hiç bir tuş çalışmıyordu. Reset atmadan bilgisayarı normal çalıştıramıyordum. KLite Mega Codec Pack yüklüyken de yapıyordu sonradan kaldırdım ama sorun aynen devam etti. Bu durum neden kaynaklanabilir acil çözüm lütfen?

Donanım:
    Windos 7 Ultimate İşletim Sistemi
    Asus P5 GD1 Pro Anakart LGA 775 pin
    İntel P4 3.0 İşlemci
    Dual (512 MB X 2) DDR Kingston Ram + (1GB X 2) Kingston Ram=toplam 3GB Ram
    Creative SBL XFİ Titanıum HD Ses Kartı
    Ati Hıs x300 SE 128 MB Harici Ekran Kartı
    120 GB WD HDD (İşletim sistemi bunda kurulu)
    500 GB WD HDD

• İnternet hızınız nedir?
  • Kotasız Yalın ADSL 8GB kullanıyorum ve ölçüm yaptığımda 7 gb civarı hız çıkıyor. Yani internet yavaş değil takılmalar olmasa...
  • İnternet hızıyla alakası yok işlemci kaldırmıyor artık kullandığın program yüksek ihtimal işlemciyi sömürüyor sen nete falan girince anlık kesilmeler oluyor sana tavsiyen foobar 2000 kur asio ile birlikte kullan müzik için işlemciyi değilde direk ses kartını kullansın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.