Şimdi Ara

Bilgisayardaki anlamsız ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben pc yeni aldım pc'den 5dk yada 10dk bir Dıt sesi Geliyor Anlamadım Neden geliyor ramleri soktum bios pilini soktum herseyi yeniden taktım ama hala aynı yardım ederseniz sevirim

• anakart üzerinde büyük ihtimalle yanlış bağlanan bir kablo vardır hata veriyor o yüzden peki ne yaptınızda böyle oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AKILLI ADAM

anakart üzerinde büyük ihtimalle yanlış bağlanan bir kablo vardır hata veriyor o yüzden peki ne yaptınızda böyle oldu?

bilgisayar toplama kendim topladım yani parcaları kendim taktım işlemci olsun termal macun filan tum kabloları dogru taktım led power + olsun hepsini yani ısınmada problem değil
  • Yani kabloları yanlış taktın demek istediğim anakart üzerinde yanlış bağladığın bir kablo var
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AKILLI ADAM

Yani kabloları yanlış taktın demek istediğim anakart üzerinde yanlış bağladığın bir kablo var

Kontrol Ediyorum. Bi Sorun Yok Kablolarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdi42600 -- 23 Eylül 2013; 22:04:42 >
  • Flood Yaptıgım İçin Özür Dilerim Ama Ses Hala Geliyor Kablobarı Kontrol Ettim ama Hala Aynı ses
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 16:38:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Küçük bir ihtimal de olsa sorayım. PC'de jingling mi çalışıyor? Şöyle bir logosu var...
     Bilgisayardaki anlamsız ses

yok hayır ole bir logo yok
  • ve bazende arada geliyor arada gelmiyor yani olede bi sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.