Şimdi Ara

Bilgisayardaki herşey gitti acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette gezinirken bir anda firefox kapandı,sonra 50-60 tane uyarı penceresi çıktı ve bi setup penceresi geldi,ne yazdığını hatırlamıyorum ama kapatmaya çalıştım kapanmadı daha sonra firefox açılmadı.bütün filmler,oyunlar,müzikler gitmiş sistem geri yükleme yapıyorum sadece 3 gün öncesine yüklüyor.normalde daha önceki günlerede göndermesi lazım ama olmuyor.bu nasıl bi saldırıdır,hangı kansız neden yaptı bilmiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.bütün emeklerim gitti.o dosyaları geri getirebilecek bir program veya bildiğiniz bir yol varsa lütfen yardım edin.

mesela d sürücüsü dolu görünüyor ama açtığımda "klasör boş" diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anisette -- 4 Şubat 2012; 23:24:22 >

• yardım...
  • sıstemın bı saldırıya ugradı ıse c ye saldırır bence sen lınux tabanlı cd den calısan bııstetım sıstemı ıle baslat sıstemı bak bakalım oradamı veya c de bısey yoksa format at c ye sıstemı yenıden kur

benım sahsı dusuncem dosyalar duruyodur ama wındows zarar gordugu ıcın dosyaların gorunmuyor
  • yardım...
  • winrar ile D yi aç. klasörler görünüyorsa klasörleri değil içindeki dosyaları başka bir partitiona kopyalayıp kurtar.
    bir tür virüse benziyor. benzer şekilde bi arkaşaın pc sinde gördüm. bu virüsü temizlemek çok zor.
    verilerini winrar ile kurtardıktan sonra tek çaresi format.
  • quote:

hocam klasörlerin içindekileri kopyalamayı denedim ama kopyalamıyor.yani kopyalıyor ama kopyalama bittikten sonra görünmüyor yine.

klasörlerin içindeki dosyaları sürükle bırak yeni oluşturduğun bir klasörün içine.
    klasörleri direk kopyalarsan görünmez. sadece dosyaları kopyala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatlı

quote:

hocam klasörlerin içindekileri kopyalamayı denedim ama kopyalamıyor.yani kopyalıyor ama kopyalama bittikten sonra görünmüyor yine.

klasörlerin içindeki dosyaları sürükle bırak yeni oluşturduğun bir klasörün içine.
    klasörleri direk kopyalarsan görünmez. sadece dosyaları kopyala.

içindeki dosyaları sürüklüyorum zaten ama yine de olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güvenli modda aç. flash diskinde yeni bir klasör aç. winrarla kurtarmak istediğin dosyaları aç. seçtikten sonra sürükle bırak flaşdaki yeni klasörüne.
    flaşına da bulaşabilirr virüs bu arada.
  • quote:

Güvenli modda aç. flash diskinde yeni bir klasör aç. winrarla kurtarmak istediğin dosyaları aç. seçtikten sonra sürükle bırak flaşdaki yeni klasörüne.

güvenli modda bile açamıyorum bilgisayarı.gitti herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anisette

quote:

Güvenli modda aç. flash diskinde yeni bir klasör aç. winrarla kurtarmak istediğin dosyaları aç. seçtikten sonra sürükle bırak flaşdaki yeni klasörüne.

güvenli modda bile açamıyorum bilgisayarı.gitti herşey.

gitmedi çok önemliyle hdd ni sök. başka pc ye tak. verilerini öyle kurtar.

• tamam hocam,sağolun.bakacaz artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.