konumu cvplayan arkadasa ılk once hemen tesekkur etmek ısterim....
sorunum su;
intel d945p5n anakart lga p4 3.0 işlemci asus 256mb 128 bit ekran kartım 512 ddr2 533mhz ram 180gb samsung sata harddiskim olan ikitane bilgisayarim var.....
ve ikiside açılışta bios tanıtım penceresi geldikten sonra takılıp kalıyo... ramleri değiştirdim ekran kartını değiştirdim işlemcilerin birisi 3,2 birbirlerine takas ettim ama aynı sorun devam ediyo kafayı yemek uzereyim...
ilk sorum??? ======> sizce intel anakartların bu d945p5n serisinde bi hata olabilirmi ikinci sorum?? =====> ne yapmam lazım....
not: bilgisayarları ilk topladıgımda işletim sistemlerini kurup yeniden başlatana kadar bi sorun yoktu???
hardiski başka bir pc ye takıp yavaş ayarda formatla ondan sonra kendi pc ne yakıp sistem kur sorun büyük ihtimalle çözülecektir
harddiski cikarip biosa giremiyorumki??? harddiski cikarip sadece biosa girmek icin denedim ama olmadi??? biosun yanındaki jumperdan baska jumper ayarı varmı reset yapabiliceğim acaba???? biosa ulaşamıyorum sence eprom yanmış olma ihtimali varmı??? biosu guncellleme bile yapamıyorum açılışta donup kalıyo :((
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme