Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAKİ SAÇMA SAPAN SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mouse imleci sürekli meşgul işlemci sürekli %50 lerde bi anda 90 a fırlıyıp iniyor 3 kere format attım ilk bikaç gün düzgün duruyor sonra yine başlıyor format dediğimde bütün herşeyi formatlıyorum sürücülerik omple siliyorum pcyi açınca windows hariç hiç bişey kalmıyor.virüs programlarıyla taratıncada birşey çıkmıyor deliricem

• - Görev Yöneticisi'ne girin. İşlemler sekmesine girin. Bir ekran görüntüsü alın.

- İşlemler'e bakmak istiyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX12

Arkadaşlar mouse imleci sürekli meşgul işlemci sürekli %50 lerde bi anda 90 a fırlıyıp iniyor 3 kere format attım ilk bikaç gün düzgün duruyor sonra yine başlıyor format dediğimde bütün herşeyi formatlıyorum sürücülerik omple siliyorum pcyi açınca windows hariç hiç bişey kalmıyor.virüs programlarıyla taratıncada birşey çıkmıyor deliricem

D yi biçimlendirin, sonra tekrar format atın. Belki virüs ordadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- Görev Yöneticisi'ne girin. İşlemler sekmesine girin. Bir ekran görüntüsü alın.

İşlemlerde olağan dışıb irşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX12

quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- Görev Yöneticisi'ne girin. İşlemler sekmesine girin. Bir ekran görüntüsü alın.

İşlemlerde olağan dışıb irşey yok.

siz ss atın işlemlerden hangi program şişmiş bakalım ona göre çözüm söyleyelim
  • Evet işlemlere bakmamız lazım ayrıca tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri seçmeyi unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Evet işlemlere bakmamız lazım ayrıca tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri seçmeyi unutmayın

- Sadece açık olan oturumdaki işlemler bizim işimizi görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.