Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAN ANLAN & BİLGİSAYARDA USTA OLANLAR - içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • knight online ile alakalı değil fakat bilgi edinebilirsiniz bu topicte

benim bilgisayar 2de 1 donuyor

eror safe falan bi program çıkıyor indirip kuruyorum para istiyor ben KO da pre bile almıyorum buna mı alacam

FORMAT bana kökten çözüm gibi geliyor fakat FORMAT NASIL ATILIYOR bilmiyorum ?

bana yardım edin lütfen

FORMAT NASIL ATILIYOR ? (windows xp cd si var işe yararsa artık )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdasadsadds -- 27 Nisan 2007; 21:18:22 >

• XP cd sını ilk once tak.sonra pc yı res le.bios ayarlarına gır.ordan 2. cısıne tıkla oradan cd yap.sonra f10 a basarak kaydet.sonra kendı kendıne yukler.

bazı yerlerı yanlış olabılır. ama sen yıne de ınternet cafe ye goster.
  • Bilgisayar UStası DEğilim Ama Şunları Diyebilirim,

1. Format Atarsan Düzelir.
    2. Format Atmak Uzun Sürer (Anlatması)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm

kardeş bu linke bakarsan format nasıl atıldığını resimli olarak görebilirsin
    ayrıca bilgisayar hakkında sormak istediğin sorular,teknik yardım ve pc hakkında herşeyi sormak için Teknik yardım bölümüne girerek sorabilirsin

knight online bölümünde aradığını bulamazsın.(cevap olarak)
  • bu işlemciden,ramdan yada ekran kartından kaynaklanıyo da olabilir.ancak format atması basit.kısaca anlatıyım.

bilgisayarı ilk açtığında siyah bir ekran cıkar.POST ekranı denir.orada press to del felan yazar.Biosa girmek için.Biosa genelde del tuşuyla girilir.

Senin yapman gereken bilgisayarı açıp del tuşuna abanman...
    daha sonra orda Boot la ilgili sekmeler var.
    1sd 2 rd gibi bişiler yazar.sen bilgisayarı ilk Cd den açmak istiyosun ya 1. yere cd yi koy.sonra F9 a basıp y ye basıp evet de bu arada windows cd sini tak.sonra cd den önyükleme için bir tuşa basın gibi bi ifade çıkar.burada klavyeden herhangi bi tuşa bas.sonrasını okuyarak rahatlıkla yaparsın.ancak karşılaşılan en büyük sorun.formatişleminin başında bilgisayara reset atılır.bilgisayar yeniden başlatılır.karşına yine cdden önyükleme için bituşar basın der.burda genelde basılır.ama basılmaması gerekir.yapılan işlemlerin aynısını tekrar yapmak zorunda kalırsın

• çok teşekürler yardımlarınız için sağolun
  • kesinlikle her oyunda(3d uygulamalar) belirli bir zaman sonra reset atiyorsa sorun sicakliktir....

GPU,CPU,MB(CHİPSET) isinirsa PC kendi kendine reset atar...

peki neden masaüstünde atmiyor dersen her hangi bir 3d uygulamalarda PC sistemi %100 calişir..

sorunun hallolmasini istiyorsan pc'nin icini ilk başta temizle özellikle fanlari..

ve PC'ye ekstradan fan al ornek 12mm Thermaltake(TT) Thunderbalde sessiz ve etkili bir cozum olur kadikoy uygar elektronik sana bu konuda yardimci olur orda pc sogutulmasi hakkainda her türlü parca satilir... yardim edebildiysem ne mutlu bana

ama ilk once format at ne olur ne olmaz belki yazilimsal bi problem vardir...olmuyorsa üsste yazdiklarim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdasadsadds

knight online ile alakalı değil fakat bilgi edinebilirsiniz bu topicte

benim bilgisayar 2de 1 donuyor

eror safe falan bi program çıkıyor indirip kuruyorum para istiyor ben KO da pre bile almıyorum buna mı alacam

FORMAT bana kökten çözüm gibi geliyor fakat FORMAT NASIL ATILIYOR bilmiyorum ?

bana yardım edin lütfen

FORMAT NASIL ATILIYOR ? (windows xp cd si var işe yararsa artık )

format atmadan önce virüsler varsa programla sil . diski birlestir c: disk ) sonra olmazsa format at

• bilgisayar'ın donup sen reset atmayana kadar düzelmiyomu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoWeDoR

bilgisayar'ın donup sen reset atmayana kadar düzelmiyomu ?

yok düzelmiyo donup kalıyo yavaş yavaş örneğin msn ve ie7 i kullanıyorumdur sadece ie7 kullanılmıyo sonra msn kullanılmıyo sonrada alt+ctr +del de olmuyo

yavaş yavaş tam donma , hiç bir yanıt olmuyo sonra
  • beyler benim bilgisayarda 5-6 gb lik önemli bilgilerim var bunları cd ye aktarmak çok uzun iş ve çok masraf olur ama D: sürücüsüne aktarsam sadece c: sürücüsüne format nasıl format atabilirim ??
  • kardeş benimde oluyodu dedigin gibi donmalar kitleniyodu bilg. numlock mosue hiçbiri çalışmıyodu actım kasanın yanını bi elimde elektriklisüpürge kasanın içi toz dolmuş bi güzel çekersin onları şimdi pentium D çift işlemcili gibi oldu bilg. hızına yetişemiyom ne donma ne başka bişe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.