Şimdi Ara

bilgisayardan anlarım ama bilgisayardaki video açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. bilgisayardan iyi anlarım. bu codec olayı falan değil. VLC media player kullanıyorum ve benim için önemli olan bi video izlerken vlc bi hata verdi bende okumadan onayladım sanırım ve video bi daha açılmadı. video orda sağlam duruyo boyutu falan aynı ama izlemeye çalıştığımda hangi programda denersem deniyim olmadı. yerini değiştiriyim dedim yönetici izni al dedi. yönetici iznim var baktım benden başka kullanıcıda yok zaten. o klasördeki bütün videolarım kitlendi kaldı açamıyorum değiştiremiyorum.

lütfen yardımcı olun o videolar çok önemli benim için

• sistemi geri yüklemeyi dener msin
  • geri yükleme noktası yapmamışım ne yazıkki :/ bu arada belirteyim. sistem w7 ultimate x64.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ond3r.434

geri yükleme noktası yapmamışım ne yazıkki :/ bu arada belirteyim. sistem w7 ultimate x64.

sistem kendisi oluşturmamış mı hiç geri yükleme noktası?

farklı bir geri yükleme noktası seçin kısmında daha önceki geri yükleme noktalarını da gösteri tıklayıp bakın bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: namıdiger-golkipir

quote:

Orijinalden alıntı: ond3r.434

geri yükleme noktası yapmamışım ne yazıkki :/ bu arada belirteyim. sistem w7 ultimate x64.

farklı bir geri yükleme noktası seçin kısmında daha önceki geri yükleme noktalarını da gösteri tıklayıp bakın bir de

Alıntıları Göster

oluşturmuş ama bu benim sorunum rahat bi 3 4 aydır var. en geri tarih 20 şubat. yani benim baya bi geri gitmem lazım..

• Video Denetleyici yüklenmemiş olabilir ya da yeni bi sürümü çıkmıştır aygıt yöneticisinden ona bak.

Bide Javanın yeni sürümleriylede alakalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

Video Denetleyici yüklenmemiş olabilir ya da yeni bi sürümü çıkmıştır aygıt yöneticisinden ona bak.

Bide Javanın yeni sürümleriylede alakalı olabilir.

güzel cevap ama başka videoları izleyebiliyorum. yani bi video klasörüm var o klasördeki videolarda sorun var. codec problemi desek o videoları çektiğim fotoğraf makinemin diğer videolarını izleyebiliyorum. çok ilginç bi problem çözemedim hala :/
  • Bide izleyemediğin videoları al başka bi pc ye at izleyebiliyomusun bi bak. İzleyemezsen sorun videodadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

Bide izleyemediğin videoları al başka bi pc ye at izleyebiliyomusun bi bak. İzleyemezsen sorun videodadır.

denicem ve cevap vericem. teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.