Arkadaşlar sorunum şu bir gün oyun oynuyordum "Facebook"'a bakmak için Alt+Tab Yaptım Ve tırrrrr diye ses çıktı hooop PC resetlendi sonra açtım girdim oyuna yine Alt tab yaptım sorun olmadı sonra oyuna girdim ekran simsiyah kapattım tekrar girdim Düzeldi yine facebooka bakıcaktım indiridm yine simsiyah ekran. Napıcam Bi yardım edermisiniz arkadaştada olmuş onda kendiliğnden geçmiş çok sinir bozucu bi durum .
Saygılar...
Not:Kasayı yan yatır gibi laubali cevaplar yazmassanız sevinirim.
Not:Kasayı yan yatır gibi laubali cevaplar
Hangi oyunu oynarken oluyor ve arkadaşın da aynı oyunu oynarken mi bu hata oluşmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
Hangi oyunu oynarken oluyor ve arkadaşın da aynı oyunu oynarken mi bu hata oluşmuş
Oyunun adı Rakion arkadaşında aynı oyun
Up Yokmu bilen eden ?
Kasayı Yan Yatır
bence driver sorunu düne kadar ben oyuna girmesemde makine mavi ekran veriyordu hatası da "atisys" ekran kartını güncelledim şimdi mis.
ekran kartın nasıl yok onboard ekran kartın var işte, markası modeli nedir. ve anakartı yeniledikten sonra eski anakartın driverlarını kaldrıp, yeni anakartın driverlarını kurdun mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
ekran kartın nasıl yok onboard ekran kartın var işte, markası modeli nedir. ve anakartı yeniledikten sonra eski anakartın driverlarını kaldrıp, yeni anakartın driverlarını kurdun mu?
bilmiyorum nerden bakıcam Bide önceden düzgündü sonradan oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme