Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın konuyu nereye açacagımı bilemedim buraya açıyorum.Benim bilgisayarım metin2 wolfteam vs. gibi oyunlarda kasma yapıyor. Yani şöyle söliyim metin2'de 50 60 70 kişilik lonca savaşlarında adım atamıyorum. Wolfteamda ise arada bir kasma yapıyor. 3 gün önce yeni ekran kartı takdırdım gene aynı. Sizce bilgisayarıma ne eklettirmem gerekiyor yani parça olarak ne almam lazım kasma yapmaması için ssleri aşağıya bırakıyorum.
Not: Ben teknik işlerden vs. anlamıyorum ekran kartı işlemci veya ram al derseniz yeterli. Fazla bütçem yok öğrenciyim kaç gb falan olcagınıda söylerseniz iyi olur.
batuhanyildzB
kullanıcısına yanıt
bu hazır kasaları görünce her zamanki gibi derin bir İÇ çekiyorum..
sisteminizde işlemci QUAD ram leriniz 2 yerine 4 gb olabilir ama daha önemlisi kartınız biraz daha iyisi alınabilir ama muhtemlen yeni kart içinde psununda değişmesi gerekecek. tüm bunlara rağmen bu değişimi yapmak ciddi maddi harcama gerektirecektir.bu masrafı bu makinaya yapmanızı tavsiye etmeyeceğim.. ÇÖZÜM ; yaza kadar 400-500 tl biriktirmek elindeki kasayı 200-250 satmak ikinci elde 600/750 bandında bir kasa almak..