Şimdi Ara

Tramerden Anlayanlar Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize öncelikle vereceği cevaplar için teşekkür ederim.
    Benim arabanın anahtarı kayboldu kaskodan yaptırmak istiyorum fakat tramere çarpma olarak işlenecekmiş.Başka bir şekilde işleme imkanım yok mu.
    Arabayı satarken uğraşmak istemiyorum yok tramerde çarpma gözüküyo yok vurmuşsun bu arabayı bu sözleri duymak istemiyorum.Bu konuda yardımlarınıza. çarpmadığım halde niye çarpma işlenecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola0238 -- 27 Ocak 2016; 20:01:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni anahtarı kaskodan aldığınızda tramere işlenir evet ama çarpma olarak değil. Örnek veriyorum anahtar calındıgında kaskoya çalıntı olarak geçiyordu. Sizin durumda da kayıp olarak geçmesi lazım. Neden çarpma olarak görünsün ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarpma diye gözükeceğini kim söyledi

• çarpma diye gözükse ne olur araba dediğin şey bir ton demir yığını sizin sağlığınıza bişey olmasın çoluk çocuk ailecek biniliyor siz istediğiniz kadar kaza yapmıcam deyin gelir karşınızdaki çarpar orası boyalı burası değişik takılmayın bunlara...
  • Merhaba.
    150 verip anahtarcıda yaptırabilirsiniz.

• Benim araçta da önceki sahibi anahtarı kaybetmiş ve servisten yeni anahtar çıkartmış.
    Çarpma diye gözükmüyor. '' Aracınız 1 adet kazaya karışmıştır. XXX TL ANAHTAR ÇALINMASI '' yazıyor.
  • Evet. Konuyu açan arkadasın da sanırım söykemek istediği bu; çarpma olarak değil de 'kazaya karıstı ' olarak görünür. Ama açıklamasında zaten anahtar kaybı ya da calıntı oldugu belirtildikten sonra çok da bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 320d anlayan bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anahtar çalınması olarak görülür.
  • Tam olarak anlatamamışım kazaya mecbur karışacak fakat anahtar kaybolduğu halde tramere çarpma diye işleme hakları var mıdır kimle görüşmeliyim ki çarpma olarak işlenmesin. Tramerde kayboldu işlenemiyormuş.Başka şekilde nasıl işleyebileceğiz
    Cevap veren Herkese çok çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola0238 -- 28 Ocak 2016; 5:58:57 >
  • Çarpma olarak işlememesi lazim

• anahtar değişimi hasarsızlığı bozuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

anahtar değişimi hasarsızlığı bozuyor mu?

Evet bozuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emocicili

Tam olarak anlatamamışım kazaya mecbur karışacak fakat anahtar kaybolduğu halde tramere çarpma diye işleme hakları var mıdır kimle görüşmeliyim ki çarpma olarak işlenmesin. Tramerde kayboldu işlenemiyormuş.Başka şekilde nasıl işleyebileceğiz
    Cevap veren Herkese çok çok teşekkür ederim.

Hocam size bilgiyi kim verdiyse farklı bir yere daha sorun. Çarpma olarak işlenmez olur mu öyle şey?

• yaptırmadan önce kasko poliçene iyi bak diye tavsiye ederim.
    sigortacılar hasarsızlığı etkilemez yaptır diyor, sonra poliçe zamanı bir bakıyorsun kasko fırlamış.
    soruyorsun ne oldu, hasarsızlık indirimin gitmiş oluyor.
  • Teşekkürler verdiğinz cevaplar için tam olarak bilen var mı acaba tramere nasıl 'çarpmadan'işlenecek?

• Up

• Kasko poliçesinde kayıp anahtar bedeli yazar bende yedek anahtar yoktu bi dilekçe yazdım yetkili servise anahtarımı kaybettim şeklinde 1 günde verdiler yeni anahtarı kaldı ki 800 küsür lira benim aracın anahtarı. Ama çarpmadır anahtar çalınmasıdır diye bişi yok tramerde. Yazması zaten saçmalık.. Hasarsızlığımda bozulmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.