Hayırlı geceler arkadaşlar bilgisayarın anakartın üzerinden acayip bi kısa devre sesi gibi bi ses geliyo yani cızzzz gibi fakat bu sesi kasanın içinde ve ati hd2600xt ekran kartımla yapıyor eğer x1550 ekran kartını takarsam ses gidiyor ve şöyle bir acayiplikte var ki bilgisayar parçalarını kasanın dışında çalıştırdığım zaman hangi ekran kartını takarsam takiym anakartın üzerinden ses gelmiyor sizce sorun nerde olabilir bi yardm ederseniz şu kardeşinizi bi sevindirmiş olursunuz kolay gelsin .....
bu saatte cvp verdiğin için teşekkür ederim ayrıca beep den kastın kasanın kendi speaker ıından cıkan ses, benm kastım direk kısa devre gibi peki uzun bi süre normal çalışıyodu da şimdi ne olmuş olabilirki bi fikrin varmı acaba tekrar teşekkür ederim....
arkadaşlar eğer cvp verirseniz cok mutlu olucam acaba yarın gidip ufak bi güç kaynağımı alsam nedersiniz ?
farklı bi kasa alıp dene bence birde baglantıları dogru yaptıgından ve sıkı yaptıgından emin ol ...
biraz önce bilgisayarı eski kasama da taktım fakat eski kasada ses daha az oluyo diğer yeni kasaya takınca ses biraz daha çok çıkıyo sorun nerde olabilir çözebilmiş değilim bugüne kadar hiç böyle birşeye ne ben nede tanıdığım teknik servisler rastlamış umarım siz bana yardımcı olursunuz arkadaşlar cevabı veya bildiği birşey olan esirgemesin teşekkürler....