Şimdi Ara

Bilgisayardan gelen rahatsız edici cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.. ben toshiba a-210 16g aldım yeni. şu an kendisinin yüklemesini yaptı ve ekstradan hiçbişey yüklemedim ve bilgisayardan çok rahatsız edici çok ince bir ses geliyo, kulağı çınlatan cinsten. fakat denetim masasından ses ordan da kayıt sekmesini açtığımda bu ses susuyor. orda hiçbir işlem yapmıyorum sadece kayıt sekmesini açıyorum. bu pencere açıkken ses olmamasına rağmen pencereyi kapattığımı o ince ses tekrar başlıyo. bu problemi nasıl çözebilirm?? ayrıca bu ses hoperlörden gelir gibi değil sanki kasadan geliyo.

• ses driverinin düzgün kurulmuş olduğundan emin ol. artı mikrofon ayarlarını düşükte hatta kullanmadığında kapalıda tut. ses driverini yükledikten sonra menüsünden ayarları yapabilirsin. tabi eğer dediğin gibi ses içerden gelmiyorsa
  • ya şimdi yeni farkına vardım. şöyle bi problem var. ses hoperlörden gelmiyo. ses kasadan geliyo ve mikrofonla ilgili herhangi bir pencere açtığımda (Denetim masasından mikrofon ayarları, ses kaydedici, messengerda sesli konuşma gibi) ses susuyo. ama bu pencerelerden herhangi biri açık olmadığı zaman çok çok rahatsız edici bi ses geliyo. disketlere veri aktarırken onu yazma sesi gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS'den gelen cızırtı sesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.