mustek dv 5500 model bir kameram var ... kamera asf uzantılı video kaydı yapıyor. kamera ile cekmis olduğum filmleri bilgisayara attığımda bilgisayarda seyredebiliyorum fakat kamera ile cekilmemiş interenetten download ettiğim asf uzantılı filmleri kameraya yüklediğimde kamerada seyredemiyorum..fotoğraflardada aynı sorun oluyor.. uzantıları aynı ise kamerada niye seyredemiyeyimki? yardımlarınızı bekliyorum...
codecler farklıdır.
Evet kesinlikle... Mesela JVC MiniDV ile çekilmiş bir miniDv kaseti Sony MiniDV kamera okuyamıyor sadece sesi okuyabiliyor. (Başımıza gelmişti)
Evet kesinlikle... Mesela JVC MiniDV ile çekilmiş bir miniDv kaseti Sony MiniDV kamera okuyamıyor sadece sesi okuyabiliyor. (Başımıza gelmişti)
kamera kasetli değil sd ram e kaydediyorum görüntüleri. cok iyi bilmiyorum ama bana cok alakasız geliyor yani ikiside digital, bilgisayar ve kamera... format lar aynı ...... kameraya asf uzantılı yani kendi cıktısı gibi bir film yüklüyorum . neden göstermemekte ısrar ediyor.. daha acık cevaplarınızı bekliyorum...
BENDE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM OLMUYOR GALİBA 2 AYDIR KAMERAM VAR FAKAT HENÜZ BASARAMASIM...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme