Şimdi Ara

bilgisayardan kokular geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayar biraz fazla açık durunca kokular geliyor kapattıgımdada bi süre sonra geçiyor ama kasanın içinde yanık bişi yok neden olabilir acaba?

• pc yeni ise olur kardeş
  • yeni değil neredeyse iki yıl olacak
  • aşırı ısınma var başka türlü olmaz. bi kontrol et kasanın içini
  • bence kapat bi baya bi soğut ondan sonra tekrar ac sistemini o zaman kontrol et koku geliyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: rich_boy

bence kapat bi baya bi soğut ondan sonra tekrar ac sistemini o zaman kontrol et koku geliyormu
    Lütfen başka bi foruma takıl rica ediyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kayzen

quote:

bence kapat bi baya bi soğut ondan sonra tekrar ac sistemini o zaman kontrol et koku geliyormu

niye öyle dedin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayardan gelen garip koku
    2 yıl önce açıldı
    Kasadan garip ses geliyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bende merak ettim valla neden böyle dediğini. bi acıklama yapsana bana merak ettim güzel bi acıklama yaparsan eger yemin ederim bi daha girmiyeceğim bu foruma
  • Yanık bişey olmasına gerek pc nin parçalari fazla isinıyodur(yaz aylarında normal) bios dan pc nin sicakliğini kontrol et normal olanı 35-40 derece işlemci ısı sı diger ekran kart sicaklıgını da ilgili markanın sitesinden bulabilirsin bunları kont et
  • everest yukle işlemci anakartın ısısını falan kontrol et. bide guç kaynagına bak yada onu kokla , guçkaynagının içindeki transformatörün yalıtımı için kullanılan mazemelerde cok ısınınca yanmış gibi kokuyolar
  • quote:

Yanık bişey olmasına gerek pc nin parçalari fazla isinıyodur(yaz aylarında normal) bios dan pc nin sicakliğini kontrol et normal olanı 35-40 derece işlemci ısı sı diger ekran kart sicaklıgını da ilgili markanın sitesinden bulabilirsin bunları kont et

cpu-----71C
    mb-----38C
    fan speed de 4891rpm yazıyor galiba bunlar normal deeğil
  • mümkün mertebe kasa içindeki mevcut kablolar ısınıyordur...ancak bazen monitör çok ısındığında daha yaygın bir koku oluşturur o seni yanıltmasın..yani kokunun kasadanmı monitördenmi olduğuna emin olmalısın banada oluyor çünkü bazen...umarım pc ne zarar verecek bir arıza yoktur...yaz aylarında biz bunalıyoruz oturduğumuz yerde onlarmı bunalmasın
  • arkadalar ben de tek prizden tüm donanıma elektrik veriyorum.
    4 lü priz var, monitör, kasa, hoparlörler, modem vs. hepsine tek prizden elektrik veriyorum
    bir koku, (kablo kokusu gibi) geliyor sürekli.
    başka bir kablo ile deniyorum gene aynı koku var,
    şimdi monitörün fişini ayrı bi yerden alıyorum yine o koku devam ediyor.

sistemin ısısı yüksek değil (hatta bir çok insanın ulaşmak istediği kadar düşük)
    ama nerden geliyorsa bu koku anlamadım.
  • quote:

Yanık bişey olmasına gerek pc nin parçalari fazla isinıyodur(yaz aylarında normal) bios dan pc nin sicakliğini kontrol et normal olanı 35-40 derece işlemci ısı sı diger ekran kart sicaklıgını da ilgili markanın sitesinden bulabilirsin bunları kont et

bumuydu senin cok güzel acıklaman bunları zaten bizde biliyoruz adama bilgisayarı kapat bi soğusun derken bi parcanın cok ısındığından gelebilir koku sen bi soğut belki icinde fanlardan biri bi yere carpıyordur ondan geliyordur diye kapat dedim üzülüyorum ya bu forumda senin gibilerden cok var hemde baya baya he konuda biri atlıyor takıl yawrum kafana göre
  • kardeşim sende bnm gibi .. al vantiratör koy bilgisayarın karşısında bak o zaman koku geliyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_ercan

kardeşim sende bnm gibi .. al vantiratör koy bilgisayarın karşısında bak o zaman koku geliyomu

Mantıklı o zaman 24 saat oyun oyna kas kasa bildiğin kadar
  • arkadaşlar bu Everest Ultimate edition 2006 hep Shareware (15-30) gün kısıtlamalı kullanımlımı? Free bildiğiniz bi yer varmı edinebileceğim ?
  • baya ısınmış demek parçalar
  • PSU yu kontrol et ordanda gelebiliyor. garantisi yok ise aç bileşenlere bak fiziki olarak..
  • Fazla miktarda tozlanmışsa makina koku yapar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.