Şimdi Ara

bilgisayardan tv'ye görüntü aktaramıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS EAH4650 GDDR2 1GB 128Bit ATI DX10.1 HDMI ekran kartım var...tv ye girişlerimiz ise composite(rca), s-video ve scart..ekran kartında s-video çıkışı olmadığı için hdmi'den rca ya çevirici bir kablo aldım...bağlantıları yaptım ama görüntü aktarımını sağlayamadım...ekran kartı ayarlarından 2.monitör olarak tv'yi seçemiyorum..acaba benim ekran kartımmı desteklemiyor..yada her ekran kartı desteklemez tv bağlantısını ???
    yoksa başka ayarlar var da ben mi bulamıyorum...ekran kartı desteklemiyorsa yapabileceğim başka bir şey varmı..yeni ekran kartı almaktan başka..çünkü ekran akrtını alalı 2 ay oluyor yenilemek şimdilik işime gelmiyor..yardımcı olabilirseniz çok sevinirm..

• ekran kartının tv çıkışını desteklememsi gibi bir sorunun olduğunu sanmıyorum. ati nin sitesinden işletim sistemine uygun en son driveri çek ve yükle. catalyst bağladığın tv yi otomatik olarak algılamalı ve kabloyu takar takmaz görüntü gelmeli ama sanırım kullandığın tv biraz eski algılayamıyor olablir yada dönüştürücü kablonda sorun olabilir
  • Şimdi en son sürüm sürücüyü yüklemeyi deniyorum...tv çok eski değil 72 ekran bir vestel..4-5 yıllık bir tv.ama tüplü...bakalım umarım sürücü güncellemek işe yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV'den TV'ye görüntü aktarma ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.