Memory test ve sürücülerin kontrolünü yaptıktan sonra bilgisayar tekrar başlıyor. Format atayım dedim fakat CD ile de başlamıyor. İlk ekranı geçince tekrar başlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum en acilinden. Teşekkürler..
aynı sorun benim de başıma bugun geldi ben bütün parçaları tektek değiştirdim en sonunda problem HDD den çıktı ama seninki büyük bir ihtimalle kısa devreden pc ni kasanın içinde değilde önde dışarda kur öyle dene eğer açılırsa kasanda kısa devre var demektir yani ana kartına yada başka bir şeye kasandan bir metal temas ediyor eğer sorunun çözülmezse diyecek bişey yok tek tek parçalara bakacan
kardeş sen yukardaki arkadaşın dediklerini yap olmazsa benim dediklerimi ayrıca yaparsın. önce setup ayarlarına gir ordan advantec bölümünden cd romu başlangıca ver xp cd ni cdroma ver ondan sonrasını halledersin umarım. eğer hiçbir sorun kalmamış okuma problemi yapmaya başlamışsa bir arkadaştan cdrayter kirala böylelikle sorun kalmaz.
Tv kartını söktüm açıldı, tekrar taktım ve yeniden başlattım normale döndü. Ama sonra yine aynı şey oldu, tv kartının yerini değiştirdim. Bakalım sabah açılacak mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme