Şimdi Ara

Bilgisayarı açıyorum ekran cizgili çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar, arkadaslar anakart asus maximus extreme ramlar ocz dual kit 2x2 4 gb 1600 mgh, ekran karti 4850, sorun sudur; pcyi aciyorum ekran cizgili cikiyor sanki ekran karti arizali imis gibi ancak baska ekran karti takiyorum sorun devam ediyor, 4850 de baska pc de calisiyor, ekran karti saglam eledim. ancak soyle bir durum var macimus extreme anakartin arkasinda cmos tusu var cmosa bastigimda pc resetliyor ve sorun kayboluyor pc aciliyor ama ram checking kismina geldiginde f1 basarak devam istiyor, f1 e basinca aciliyor sorun kalmiyor. ancak bilgisayari yaniden baslat yapinca, ayni cizik ekran olayi devam ediyor bu defa pc acilmiyor goruntu karmakarisik oluyor, tekrar cmos tusuna basinca resetliyor yeniden aciyor, f1 isteyerek.

sorun ramlarda uyumsuzlukmu var yoksa biosla ilgili bir sorunmudur, yada anakartta arizami var, acaba dual kit ramlarde uyusmazlikmi vardir. cok acil cevap verirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scollop -- 12 Mart 2009; 14:05:10 >

• Asus anakartların Kinston hariç diğer RAM'lerle böyle problemleri oluyor. Bu problemi (bir darboğaz) aşan bazı durumlar oldu. OVERCLOCK yaparak bu durumu aşabilirsiniz. Bunun için; OVERCLOCK NEDİR-NASIL YAPILIR konusunu inceleyin.

link olmamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 11 Mart 2009; 23:57:20 >
  • yani sorun kesinkez ramlarde diyorsunuz bu durumun biosla felan alakasi olamaz sanirim.
  • kardeş sorun güç kaynağından dolayı olabilir sonuçta o ekran kartı 450lik filan bi power supply istio bunu gözöüne alabilrsin sonuçta overclock yapınca sistem daha çok güç çekecek pc hiç açılmayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.