Şimdi Ara

bilgisayarı geliştirmek istiyorum yardım eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar . benim böyle bir bilgisayarım var ve artık bazı eklemeler yapmak istiyorum.
    bu yetersiz git yeni bir kasa topla derseniz de önerilere acıgım. genelde online oyun (lol dota 2) falan oynasam da arada yüksek özellikler istiyen oyunlar oynamak isterim (gta 5 ac)
    simdiden yardımlarınız icin teşekkürler

• Sanırım hazır pc. İşlemciniz iyi ama ekran kartı kötü olduğu için oyunlarda düşük performans verir. Hazır pc olduğu için de ekran kartı önerisi yazmak istemiyorum çünkü anakartına takınca çalışmama ihtimali de var. Ayrıca güç kaynağının değişmesi gerekir yeni takılacak ekran kartı gt 220'ye göre daha fazla güç çekeceği için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    evet hazır pc. aldıgım ekran kartı msı n anakartına uymaz mı. hmm bunu bilmiyordum. peki bana 2500 civari birşeyler söylüyebilir misiniz . birde ben parcaları alsam kendim takamam :D bana montajli gelmesi lazım. teşekkür ederim cevabınız icin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubo

evet hazır pc. aldıgım ekran kartı msı n anakartına uymaz mı. hmm bunu bilmiyordum. peki bana 2500 civari birşeyler söylüyebilir misiniz . birde ben parcaları alsam kendim takamam :D bana montajli gelmesi lazım. teşekkür ederim cevabınız icin .

Alacağınız ekran kartı o anakarta uyar desem hazır pc eğer uymazsa size aldırırsam vicdan azabı çekerim :D Bu nedenle yorum yapmak istemiyorum.
    Ben kendime 2500tl kasa toplayacak olsam bu sistemi alırdım. Parçaları birleştirmesini video lardan öğrenebilirsiniz. Birleştiremem diyorsanız vatan bilgisayarda orjinal windows alırsanız parçaların yanında istediğinizde onlar birleştiriyor. Ben ilk bilgisayarımı 12 yaşında topladım mesela zor bir şey değil :) Parçalardan kısıp yanında windows lisansı almak istiyorsanız anakarttan kısın. Anakarttan kısacaksanız kasada usb3.0 portu varsa önde anakrtta da onu destekleyecek giriş olmasına dikkat edin.
    Sistem:
    Ramin fiyatı resimde görünmüyor. Parçalar toplam 2492tl tutuyor. Monitör ve dvd sürücü yok onlar sizin bilgisayarınızda vardır oradan sökersiniz diye koymadım.

Evet Onlar var . İlginiz icin tessekur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet Onlar var . İlginiz icin tessekur ederim

Rica ederim aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz özel mesaj ile müsait oldukça yardım ederim.

Mini kasa toplamayi nasil yapabilirim acaba. Onun icin kullanilan islemci ekran karti vb degisiyor mu, yoksa sadece kasasi mi kuculuyor, asus rog gr8 hosuma gitmisti mesela, tasinabilirlik acisindan kolay olmasi benim icin onemlide

• quote:

Mini kasa toplamayi nasil yapabilirim acaba. Onun icin kullanilan islemci ekran karti vb degisiyor mu, yoksa sadece kasasi mi kuculuyor, asus rog gr8 hosuma gitmisti mesela, tasinabilirlik acisindan kolay olmasi benim icin onemlide

Elle taşınabilen asus rog gr8 gibi kasalarda genellikle intel'in çok ısınmayan büyük soğutma gerektirmeyen işlemcileri kullanılıyor. Ekran kartları çoğunlukla özel tasarım masaüstü ekran kartı. Gr8'de parça değiştirmek vs. mümkün değil gibi görünüyor.
    Gr8 3300tl:
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-gr8-r076r-core-i7-4510u-2-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-nvidia-gtx750ti-win81.html
    Üstte yazdığım masaüstü sistem 2500tl. Ama yazdığım masaüstü sistem daha iyi performans verecektir. Taşınabilirlik açısından güzel bir şey istiyorsanız monster notebook öneririm. Performans ön planda olsun istiyorsanız masaüstü sistem.

Anladim, cevabiniz icin tessekur ederim

• Ekran kartınızdan dolayı sorun yaşıyorsunuz.4 gb ram ve yanına da gtx 750ti alıp gta 5 oynayabilirisiniz ama psu ile bilgi verseniz iyi olur.Oyun için alınacak ve en düşük wattı tüketicek şuan aklıma gtx 750ti geldi.İkisi toplam 600küsür ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 3 Mayıs 2015; 3:13:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.