Şimdi Ara

Bilgisayarı Modem üzerinden Tanıtma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bir Masaüstü bilgisayarımız var ve bunu Modeme bağlı olan yazıcıyı tanıtmak istiyorum.. Şimdi Durumu kısaca açıklıyım ben Yazıcı Modeme bağlı ve benim yazıcıya bağlıcam kasa alt katta.. Bu kasayı ne şekilde yazıcıya bağlayabilirim.. Yardımlarınızı Bekliyorum..

• Kullandığın windows nedir? Aynı ağ uzerindeki bilgisayar yazıcıyı otomatik tanıyabilmesi icin windows 7/8/8.1 olması gerekir. Değilse yada yinede tanımadıysa yazıcının kendi programlarını kur kurulum sırasında yapılandırmalar olur genelde ağ uzerinde seçeneğini kullanırsan yine tanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jarath kullanıcısına yanıt
    Kullandığım windows Xp .. Yazıcı ise RICOH marka.. Şimdi ben bu bilgisayarı modeme bağlı olan yazıcıya nasıl tanıtabilirim detaylı anlatırmısın biraz daha..
  • Bilgisayar ile yazıcı aynı ağa bağlı olacak.
    Ricoh marka yazıcının modeline göre varsa cd sinden yoksa google a sorarak sürücülerini yükle bilgisayarına muhtemelen yeterli olacaktır.
    Eğer yeterli olmazsa; denetim masasından yazıcı ekleye gir ağ üzerinden yazıcı ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarath -- 6 Mart 2015; 12:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.