Şimdi Ara

Bilgisayarı servise göndermeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler iyi geceler iyi forumlar asus k55vj marka dizüstüm var alalı 1 yıl oldu olmadı ilk başta herşey iyiydi fakat bu son aylara doğru belirleyemediğim sebeplerden dolayı bilgisayar format yemiyor da denebilir... Açık konuşacak olursam formatı atıyorum en fazla bir hafta sonra windows gezgini yanıt vermyor, sağ tık geç geliyor veya hiç gelmior, boş klasörü bile açtığımda yanıt vermiyor hatası (müzik resim herhangi bir dokümandada aynı hatayı veriyor) , programlar yanıt vermiyor, mavi ekran, sdcard v usb okumama, internet ağını görmeme (ağ yapılandırması sorunu vs vs bütün ağ sorunları), sağ alt köşedeki çalışan program simgeleri kaybolması, tarayıcıların donması, fare imleci hareket ediyor ama sağ sol tık çalışmıyor, daha bir sürü sorunlarla karşılaşıyorum. aklıma en sağlıklı çözüm servise göndermek geldi ama arızaya ne yazmam gerekir ? :)

Win7 ultımate 64 8 gb ram intel i5 işlemci turbo boostla 3.2 ye kadar çıkıyor 750 gb harddisk nvdıa gf gt 635m dx11 3d destekli ekran kartı... sisteme 100 gb veriyorum diğer kalan yedeğe gidiyor şu an c: de 53 d: de 113 gb boş yer var ve performansta hiç bir sıkıntı yok çok rahat bir şekilde oyunumu oynuprum filmimi izliorum müziğimi dinliyorum (açarken hata vermediği sürece :/ )

• bence hiç kurcalama ver servise kurulumu onarır bişeyi kalmaz :D
  • donanımsal bi sorunu olabilir diyorsun yani
  • Hocam bence de garantisi varsa hic ugrasmayin onlar ugrassinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.