Şimdi Ara

Bilgisayarı update yaparken kilitlendi,fanlar felan çalışıyor ama ne bir ses ne de görüntü geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayarı update yaparken kilitlendi sonra açıp kapayınca bilgisayar açılıyor. fanlar felan çalışıyor ama ne bir ses ne de görüntü geliyordu.

gittim yeni bir ana kart aldım onda da aynı sorun yapmaya devam ediyor. yani en azından bir bip sesi çıkarsa anlıcam berki neden olduğunu ama gene de bişey yok. bilgisayardaki cpu dahil herçeyi çıkardım gene aynı sorun oluyor. hata sesi bile vermiyor neden olabilir sizce???
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• neyi update ederken kapandı bios update mi?
  • evet bios update yaparken kitlendi.

söle bir şey tespit ettim yeni aldığım ana kartta cpu fanını takınca bazen açılıtor (sadece fanlar) bazen hiç açılmıyor(sadece led yanıyor) yani fanı oynatınca açılıyor (sadece nalar) cpu yu kamış olabilirmiyim

anakart dfi p45 t2rs (yenisi)
    dfi p35 t2rl (eskisi)
  • Büyük ihtimal biosun update yaparken eksik kaldı ve sistemi tanımıyor.Garantisi varsa garantiye gönder yada Kadıköyde Yazıoğlunda sıfırdan bios yazıyorlar onlara gidebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leprikon

Büyük ihtimal biosun update yaparken eksik kaldı ve sistemi tanımıyor.Garantisi varsa garantiye gönder yada Kadıköyde Yazıoğlunda sıfırdan bios yazıyorlar onlara gidebilirsin.

arkadasım yeni anakart aldım gene olmuyor

ben götürcem teknik sevrvise ama bulgaristandayım okul yuzunden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silistra -- 5 Aralık 2008; 18:09:27 >
  • neyse arkadaslar sorun çözüldü. termal macunu değiştirdim düzeldi (ne alaka)ama bazen anakart hatası veriyo. fanı hafif oynatinca düzeliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.