Şimdi Ara

bilgisayarı uprade edicem acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün kadıköye gittim ve bilgisayarcıdan bi konfigrasyon ve fiyat aldım
    işlemci amd athlon2 x2 240 2800 mhz
    ram 2 gb 800mhz cl3 kingston
    anakart gigabyte m61pme-s2p
    ekran kartızotac 9600gt synergy 1gb 256 bit hepsine 420 lira dedi fiyat uygunmudur birde önerebileceğiniz başka parçalar varmı veya bu parça dandik bunu alma diyeceğiniz parçalar varmı

not:bunları alınca elimde yeni alınmış daha bir senesi bile dolmadı ati radeon hd 3650 AGP ddr3 kart fazla olarak kalıyo ben aldığımda 180 liraydı ilgilenen olursa lütfen mesaj atsın(bu kartla pes 2010 da highda çok rahat oynayabiliyorsunuz.

• Uygunmuş fiyatı
  • fiyat güzel.. anakart biraz eski gigabyte m720-us3 ile fazla fiyat farkı olmadan degisebiliyorsan degis.. yoksa önemli degil m61pme'de yeter ..
  • m720-us3 ellerinde yokmuş anakart eski nesilmiş biraz iisini öner o zaman dedim adamda bana 15 dolar gibi bir farkla m61pme-s2p yi ma78lm-s2 ile değiştirelim dedi ne yapayım acil yardım yarın alıcam
  • 432tlye x4 620, 2x1gb ddr3 hilevel 1333mhz, asus m4a785td-V alırsın arkadaşım. Akakce.com dan araştırma yapalı beri ne kaç para eder biliyorum. Tavsiye ederim.
  • ma78lm-s2 kart nasıldır cevap veren yok yardım lütfen
  • birde amd athlon x2 240 2800mhz ile uygun 50-70 dolar arası bir anakart önerin rica edicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.