Şimdi Ara

Bilgisayarı vatan bilgisayarda toplatacağım. İlgili bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu sistemi 1-2 gün içinde yüksek ihtimalle acıbadem vatan şubesinde (Kadıköy Tepe Natilus karşısı) toplatacağım. Sistem;

ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA +
    CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 650W GÜÇ KAYNAĞI

MSI H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart

Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci

Sorularım;

1-Vatan eğer şubede yoksa olmayan parçaları getirtip toplar mı ?

2-Ben elimdeki ekran karını takıcağım bilgisayara götürsem onu da monte ederler mi ?

3-Montaj konusunda her şube iyi değilmiş diye duydum, iyi mi bilginiz var mı ?

4-Montaj ne kadar sürer, ne zaman teslim alırım, parayı montaj öncesi mi sonrası ödüyorum ?

Donanım haberde topladım bilgisayarı yardımı olan herkese teşekkür ederim. Bu konuda da yardım ederseniz çok sevinirim.

Şimdiden ilginiz ve uğraşlarınız için teşekkür ederim...

Bilgisayarı vatan bilgisayarda toplatacağım. İlgili bilgi

• 1-getirip toplatıyor
    2-monta etmiyorlar diye biliyorum
    3-evet her şube iyi değil cok bilgisizler ve sisteminden daha pahalısını saatmaya calısıyorlar sen kendi sistemimi alacağım de ve kesinlikle aranı iyi tut bilgisayarı yapacak arkadasla
    4-montaj gün icerisinde veya ertesi gün
  • 1-Evet getirip toplatıyorlar.
    2-Elemanlara göre değişir rica edersen büyük ihtimalle monte ederler.
    3-Onlardan sistem tavsiyesi alma ama montaj konusunda fena değiller, ben şuana kadar birkaç farklı şubede sistem topladım, çok özenli değiller ama sorun çıkmadı.
    4-Akşam 7'ye kadar giderseniz yoğunluğa göre aynı gün içinde toplarlar. Tabiki bütün parçalar mağaza varsa. Parayı montaj öncesi ödüyorsunuz evet.
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler.
    Gidip toplatıcam yarın büyük ihtimalle dedikleriniz çok yardımcı oldu. Elimdeki ekran kartını da götürücem monte ederlerse iyi olur.

İyi akşamlar dilerim...
  • işine karısmak gibi olmasın ama 3-4 gün daha bekle hükümet kurulursa eğer dolar düşer ve daha ucuza alırsın .
  • ismailyılmaz6034 İ kullanıcısına yanıt
    Haklısın da risk var eğer hükümet kurulması uzun sürerse dolar yükselir. O yüzden riske girmek istemiyorum.

Yine de tavsiyen ve ilgin için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.