Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM 5 DKDA AÇILIYOR BULAMADIM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR casper i5-2450 2.5 ghz , 2 gb ekran kartı 8 gb ram var bilgisayarımda zaten aldığım günden beri lanet okuyorum caspera ve benim bilgisayarım diğerlerine göre iyi çıkmasına rağmen ama bu aralar bir sıkıntım var hdd şüpheleniyorum casper ekranı bazen hemen bazen 10 dk da windows açılma ekranı genelde 5 dk da açılıyor sistem kurtarma da yaptım ama çözüm olmadı yardım bekliyorum ne olabilir.NOT:(Açıldığında normal sistemde çalışıyor eskisi gibi hiçbir değişiklik yok )

• Bunun bir sürü sebebi olabilir, cevap verenler olarak bizim sorunun nerede olduğunu bilme şansımız yok, ancak sizin süphelendiğiniz konu üzerinden yürüme şansımız var.O yüzden şayet harrddisk den şüpheleniyorsanız HD tune isimli program ile quick scan tikini boş bırakarak kontrol edin,o size harddiskde bi hata olup olmadığı hakkında bilgi verir.
  • test yapıp hemen atıcam resmini
  • Orrayt
  • bunlar çıkarabildm :D
     BİLGİSAYARIM 5 DKDA AÇILIYOR BULAMADIM YARDIM BİLGİSAYARIM 5 DKDA AÇILIYOR BULAMADIM YARDIM BİLGİSAYARIM 5 DKDA AÇILIYOR BULAMADIM YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackStandedSons -- 7 Temmuz 2015; 18:58:37 >

• 2. resimdeki işlemi tam olarak bitirmelisin, şayet en alta kadar yeşil bi şekilde tamamlarsa, sorun yok demekdir. Bi tane kırmızı çıkarsa harddiskde bad sector var demekdir, bu da şüphelerini haklı çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 7 Temmuz 2015; 19:02:09 >
  • tmm teşkkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-TAB 5 AÇILMIYOR ! ACİL YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm kablosuz mause buna benzer takılı olan flash bellek de olabilir sizdeki yinede casper almayın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.