Şimdi Ara

bilgisayarım açılırken problemli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum bilgisayarım açılırken takılıp donuyor.mutlaka görev yöneticisini açıp kapatmam gerekiyor o zaman düzeliyor.bunu devamlı tekrarlıyor acil yardımlarınızı bekliyorum.
    amd sempron 2500 gigabayte k8ns 512 mb kingston ram samsung 80 gb ata harddisk samsung cd rw 793 s samsung monitörcasecom çift fanlı kasa.

• norton falan sildiysen olabilir benimkide aynısını yapmıştı
  • format attım 2 kere ama değişen birşey olmadı.
  • En sık karşılaşılan problemlerden biri ve % 51 ihtimal spyware yada virüs yemişsin. Güvenli kipte açıp tarama yaparak sistemindeki zararlı yaratıkları temizlemelisin. Kolay gelsin.
  • Windowsu kurduktan sonra bilgisayarına kurduğun programlar vardır. MSN, IRC, winamp, winzip gibi. İlk kullanıcı programları. Bu programların setup dosyalarına gizlenmiş virüsler olabilir. Windows kurduktan sonraki programlarını bi tara derim. Özellikle msn ve skype. Benimde başıma geldi. Skype nin kendi sitesi dışında bi siteden skype sürümünü indirdim. O sürümdede virüs gizlenmiş setup dosyasına. 2 kere format attım. Sonra bir tarama esnasında virüsü farkettim. Skypenin normal sürümünü buldum. Temiz bi format daha çektim. Düzeldi. Şöyle bir ihtimalde olabilir. Harddiskini ikiye ayırdıysan diğer harddiskinde yani arşivinde gizlenmiş bir virüs olabilir. Kolay gelsin.
  • biosunu sıfırla
  • bios nasıl sıfırlanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.