Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM AÇILIRKEN ŞU HATALARI ALIYORUM. BAKAR MISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

advsrv32.dll

6d24.dll

kbdmgr.dll

Bilgisayarım ASUS LAPTOP. Açılırken bu hataları alıyorum. ne yapmalıyım?

• Yazan .dll dosyalarını internetten indirin windows/system32 nin içine atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki41

Yazan .dll dosyalarını internetten indirin windows/system32 nin içine atın

ben bulamadım google'dan. eğer bulabilirseniz linkleri yazar mısınız?
  • Bu dosyalar tanıdık gelmiyor, senin bilgisayara zararlılar dadanmış gibi!
  • bir başlangıç yöneticisi ile (adwance windows care gibi) bilgisayarının başlangıcında çalışan dosyaları bir tarat derim. driverler (ekran kartı-ses sürücüsü) ve anti-virüs dışında ne kadar unknown program varsa hepsini kaldır. hatta yerlerini bulup şüphelenirsen kökten sil. sorun kalmayacaktır. eğer hala devam ederse driverları bir elden geçir derim.
  • Açıldığı zaman verdiği hatayı resimli olarak gösterirseniz daha kolay sonuca ulaşabiliriz.
  • adv srv32.dll irc.aladinz.c trojan çeşidi, veri kaybına, sistem hatalarına vs sorunlara neden oluyor diğerleri de büyük ihtimal zararlı yazılımdır. Sağlam programlarla Tam Tarama yapmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım kaç fps alır?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Format cd in Herhalde Dosyaları Tam Yüklememiş Herhalde.Format Cd ni tak başlat/ÇAlıştıra SFC /SCANNOW Yap düzelebilir bence
  • bu dll ler trojan/malware yazılımları sonucunda bulaşır.
  • hepinize bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. tek tek hepsini deneyeceğim. Bilgisayarıma en son LimeWire kapandıktan sonra FrostWire programını indirmiştim nette. sanırım ondan bulaştı bu lanetler ama her cevaplarınızı tek tek değerlendireceğim. teşekkürler tekrar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero

adv srv32.dll irc.aladinz.c trojan çeşidi, veri kaybına, sistem hatalarına vs sorunlara neden oluyor diğerleri de büyük ihtimal zararlı yazılımdır. Sağlam programlarla Tam Tarama yapmanı öneririm.

tam tarama yaptırdım ama aynı hataları yine alıyorum. kullandığım program norton 360 sürüm 4.0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0

bir başlangıç yöneticisi ile (adwance windows care gibi) bilgisayarının başlangıcında çalışan dosyaları bir tarat derim. driverler (ekran kartı-ses sürücüsü) ve anti-virüs dışında ne kadar unknown program varsa hepsini kaldır. hatta yerlerini bulup şüphelenirsen kökten sil. sorun kalmayacaktır. eğer hala devam ederse driverları bir elden geçir derim.

advanced system care programı da işe yaramadı. ama yararlı bir programmış, bilmiyodum...teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adns1954

Format cd in Herhalde Dosyaları Tam Yüklememiş Herhalde.Format Cd ni tak başlat/ÇAlıştıra SFC /SCANNOW Yap düzelebilir bence

ben bilgisayarıma hiç format atmadım ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rsin

Açıldığı zaman verdiği hatayı resimli olarak gösterirseniz daha kolay sonuca ulaşabiliriz.

resim koymayı bilmiyorum.
  • advanced system care ile iobit security yide kurupo tarattırdınmı.
    birde bunları güvenli mopdaa yaparsaan v e tarama yapmadan önce manuel güncelleme yaparsan daha çok verim alırsın.

bir başka konu sanırım bu dll ler virüs trojan vb değil.
    çünkü kbdmgr.dll winlogon notify dll sidir.windows un kendi dll si.
    uyarı verdiğinde oluşuyor olabilir.
    o kadar şeyi denedin sanırım.birde register temizleyici yada düzeltici bi program denedinmi ?

yada advanced system care programının içinden açık olan hangi exe dosyası hangi dll yi kullanıyor görebiliyorsun.
    en sından onu buraya yazarsan daha iyi bi fikir edinmede yardımcı olabilir.

ve ayrıca bi virüs yada trojan nedeni ile bu dosyaların zarar görmüşte olabilir.
    combofix log unda bu dosyayı görüp yanında missing file görüyorsan buyük ihtimal bu dll ler zarar görmüştür.

aynı işletim sistemi kullanan bir makinada bu dll leri bulup cd ye koplaya.hangi klasörden hangi dosyayı klopyaladığınıda yaz bi kenara.sonra bu dosyaları kendi bilgisayarıonda uygun yerlere yapıştır.(cd ile )
    büyük ihtimal sorunun çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabby -- 2 Aralık 2010; 23:59:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crabby

advanced system care ile iobit security yide kurupo tarattırdınmı.
    birde bunları güvenli mopdaa yaparsaan v e tarama yapmadan önce manuel güncelleme yaparsan daha çok verim alırsın.

bir başka konu sanırım bu dll ler virüs trojan vb değil.
    çünkü kbdmgr.dll winlogon notify dll sidir.windows un kendi dll si.
    uyarı verdiğinde oluşuyor olabilir.
    o kadar şeyi denedin sanırım.birde register temizleyici yada düzeltici bi program denedinmi ?

yada advanced system care programının içinden açık olan hangi exe dosyası hangi dll yi kullanıyor görebiliyorsun.
    en sından onu buraya yazarsan daha iyi bi fikir edinmede yardımcı olabilir.

ve ayrıca bi virüs yada trojan nedeni ile bu dosyaların zarar görmüşte olabilir.
    combofix log unda bu dosyayı görüp yanında missing file görüyorsan buyük ihtimal bu dll ler zarar görmüştür.

aynı işletim sistemi kullanan bir makinada bu dll leri bulup cd ye koplaya.hangi klasörden hangi dosyayı klopyaladığınıda yaz bi kenara.sonra bu dosyaları kendi bilgisayarıonda uygun yerlere yapıştır.(cd ile )
    büyük ihtimal sorunun çözülecektir.

ADVANCED SYSTEM CARE programı güncelmiş.

açıkçası bana en son dediğin mantıklı geldi. son söylediğini deniycem. o zaman problem kalmaz gibime geliyor.
    teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.