Şimdi Ara

Bilgisayarım açılıyor fakat yeşil ekran sorunu var lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 1 gün önce PC mi açtım fakat ekran hiç gelmiyordu sadece anakart üzerinde dram ışığı yanıyordu araştırdım ve ramlardan olduğunu söylediler sonra ramlari çıkartıp silgi ile sildikten sonra tekrar taktım bu kez bilgisayarım açıldı ama yeşil ekran vererek açılıyor lütfen yardımcı olur musunuz. Bilgisayarım açılıyor fakat yeşil ekran sorunu var lütfen yardım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pc sonuçta açılıyorsa format at biosu güncelle düzelebilir ama yeşil ekranda kaliyorsa ekran kartında sorun olabilir

• Hocam soketlerde sıkıntı yaşıyorsun anlaşılan, iyi bir bilgisayarcıya gidip soketlerin düzgün temizliğini ve dişlerini kontrol ettirmen gerekiyor görünüyor.

Buradaki sorun yazılımsal da olabilir, format kısmına girebiliyorsan sıfırlamayı deneyebilirsin.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    PC açılıyor geriye kalan bölümlerde hiç bir renk görüntü sıkıntısı vermiyor format attım yine aynı

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Format attım değişiklik yok aynı şekilde devam ediyor ekran kartı hdmi çıkışlarında mı sorun vardır sizce yoksa ram söketlerinde mi

• Hüseyinertunç H kullanıcısına yanıt

hocam buna burdan karar vermek zor, ikisi de bu tarz sorunu yapabilir ama bence ram daha ağır basıyor. Soketleri iyi bilen birine göstermen lazım.

Çok teşekkür ederim hocam

Hocam kusura bakma seni rahatsız ediyorum ama size bir daha danışmak istiyorum şuanda ramlari 1 ve 3 üncü slotlara taktım bu kez hiç açılmıyor bilgisayar

• Hüseyinertunç H kullanıcısına yanıt

hocam anlaşılan seni aşan bir konu yani elin pek yatkın değil, bence kasayı alıp iyi bir bilgisayarcıda bu işlemleri hallettirmen. Soket dişlerine zaarar verebilirsin mazallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.