Bildirim
Bilgisayarım açılıyor fakat yeşil ekran sorunu var lütfen yardım...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pc sonuçta açılıyorsa format at biosu güncelle düzelebilir ama yeşil ekranda kaliyorsa ekran kartında sorun olabilir -
Hocam soketlerde sıkıntı yaşıyorsun anlaşılan, iyi bir bilgisayarcıya gidip soketlerin düzgün temizliğini ve dişlerini kontrol ettirmen gerekiyor görünüyor.
Buradaki sorun yazılımsal da olabilir, format kısmına girebiliyorsan sıfırlamayı deneyebilirsin.
-
PC açılıyor geriye kalan bölümlerde hiç bir renk görüntü sıkıntısı vermiyor format attım yine aynı -
Format attım değişiklik yok aynı şekilde devam ediyor ekran kartı hdmi çıkışlarında mı sorun vardır sizce yoksa ram söketlerinde mi -
hocam buna burdan karar vermek zor, ikisi de bu tarz sorunu yapabilir ama bence ram daha ağır basıyor. Soketleri iyi bilen birine göstermen lazım.
-
Çok teşekkür ederim hocam -
Hocam kusura bakma seni rahatsız ediyorum ama size bir daha danışmak istiyorum şuanda ramlari 1 ve 3 üncü slotlara taktım bu kez hiç açılmıyor bilgisayar -
hocam anlaşılan seni aşan bir konu yani elin pek yatkın değil, bence kasayı alıp iyi bir bilgisayarcıda bu işlemleri hallettirmen. Soket dişlerine zaarar verebilirsin mazallah.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- istart kaldırma
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- iki modemi birbirine bağlamak
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- eski tip telefon prizi internet bağlantısı
- telefon şarj olmuyor
- 0xc00007b hatası çözümü
- dlss nedir
- ekran kartı resetleme
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X