Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 aydır bozuk olan masaüstümü tanıdık bilgisayarcıya götürdüm ama adam 4.5 aydır yapamadı her seferinde bir sorun çıktıgını söylüyor ilk başlarda anakart bozuk dedi sonra harddisk ama bir türlü yapamıyor sorun şu,

Bilgisayar ilk bozuldugu zaman açtıgım zaman siyah ekran Windows yazısı dönüyor ya ordayken mavi ekran verip kapanıyor ama başka bi zaman açtıgın zaman vermiyor bilgisayarı açıyorum herşey sorunsuz açılıyor tam fareyi oynatıyorun harddiskten bir ses geliyor (sanki harddisk icindeki dönen çarklar başa sarıyor yada duruyor) sonra pc donuyor maus bile hareket etmiyor o son zamanlarda hiç açılmamaya başladı format atıcam biçimlendirme kısmında pc kendine res atıyor bir türlü format atamadım şuanki en son sorun pc acıyorum windoss yazısında hep res atıyor o harddiskten ses geliyor aceba sorun ney

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun ya hdd ya da anakartta. Adam hdd degistirip denemis mi acaba ? Benimde bir hdd vardi, boyle sorunlar veriyordu. Hdd degistirdigim zaman pc duzgun calisiyordu. Sorun hdd den olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harddisk bi ara yanmıştı baska bir bilgisayarcıya götürüp 50Tl onarmıştı 7 ay daha calıstı sonra bu sorun ortaya cıktı işte harddisk denemiş sanırım anakartta denemiş heralde bilmiyorum tam her seferinde oldu diyo sonra olmadı diyo bi ara yapmış 2 gün çalışmış sonra tekrar aynısı olmus

• Yanan harddisk onarılsa da dikiş tutmaz. Sağlam bir hatddisk ile denemenizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.