Şimdi Ara

bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung 80 gb hdd aldım.Daha öncede bilgisayarımda 40 gb vardı.Yeni olanı önce diğeriyle birlikte taktım fakat bilgisayar açılmadı.Power tuşuna bastığımda power ışığı yanıp hemen sönüyor.Ekransa hiç açılmıyor ve bilgisayarın fişini çekip çıkartınca ancak açılıyor.Aynı sorun yeni hdd i eskisinin yerine taktığımdada oluyor.Acaba bu güç kaynağındanmı kaynaklanıyor.Yeni bir güç kaynağımı almam gerekiyor.
    Yardımlarınızı bekliyorum...

• pc bileşenleri nedir?
  • işlemci : pentium 4 1.6 ghz
    anakart : gigabyte
    ram : 512 ddr
    ekran kartı : 256 mb ati
    h.disk : samsung 40 gb (eskisi)

yeni aldığım hdd de samsung 80 gb fakat değil kullanmak bilgisayarı bile açamıyorum.Jumperlarla oynadım fayda etmedi.Acaba güç kaynağımı sorun.Zaten güç kaynağının güç kabloları 3 adet.bende 1 cdrom 1 cd rw 1 hdd ile bunları kullanıyorum.yeni hdd için birini iptal etmem gerek.Bunları söylememdeki sebep acaba güç kaynağım çok düşük yada eski bir modelmi.Yenisinim almam gerek.Soruna yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum....
  • şimdi makineninde hiç bi bios ekranı çıkmıyor ve biosta herhangi bi hata veriyormuuu
  • Evet aynen öyle.Bilgisayarı yeni hdd i taktığımda açamıyorum.Aynen yukrıda nalatttığım gibi.Bence güç kaynağı diyorum.Çünkü zaten güç kaynağını 3 kablosu var.Bende ise 2 cd-r-rw 2hdd var biriniiptal etmem gerek.Galiba bana yeni bi güç kaynağı lazım.Güç kaynağı konusunda yardım ederseniz sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar açılmıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.