Şimdi Ara

bilgisayarım acılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar acer 5536g laptop um var bugun ekran gıttı ve bır daha acılmadı acmaya calıstıgımda ya sımsıyah ekran gelıyor yada televzyondaki gıbı karıncalı ekran bıraz bekliyorm belkı windows sesi gelir diye windows seside yok, masaustumun ekranını bagladım durum aynı acılmıyor sorun nerde acaba ?

ayrıca hardıskımde onemlı verılerım vardı kurtulma ımkanı varmıdır?
    ısı problemim vardı ekran kartından suphelenyorum laptoplarda ekran kartı degsyr mu?

not: anlatım bozuklugu imla kuralları vbiçin kusura bakmayn tarıhı eser masaustu bılgısayarmn klavyesi bozuk oldgndan sanal klavye ıle yazmk zrnda kaldım.

• Sanırım grafik gümlemiş. HDD'ni söküp başka bir laptopa takarak verilerini kurtarabilirsin. Grafik çipi değişimi için yetkili veya özel servisle irtibata geçmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Sanırım grafik gümlemiş. HDD'ni söküp başka bir laptopa takarak verilerini kurtarabilirsin. Grafik çipi değişimi için yetkili veya özel servisle irtibata geçmelisin.

cvp için tesekkur ederm sadece ornal grafk kartını mı takablyrz yoksa yuksek ozellklere sahip uyumlu bir kart takablrmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaZoR_03

quote:

Sanırım grafik gümlemiş. HDD'ni söküp başka bir laptopa takarak verilerini kurtarabilirsin. Grafik çipi değişimi için yetkili veya özel servisle irtibata geçmelisin.

cvp için tesekkur ederm sadece ornal grafk kartını mı takablyrz yoksa yuksek ozellklere sahip uyumlu bir kart takablrmıyım ?

Kart olarak değil, grafik çipi değişir. Eski çip ile bire bir değişim olur, başka çip uyum sağlamaz.
  • quote:

quote:

quote:

Kart olarak değil, grafik çipi değişir. Eski çip ile bire bir değişim olur, başka çip uyum sağlamaz.

anladım pekı çip te sorun olasına ragmen bılgısayar acılıp windowstan ses gelmesi gerekmez mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım pekı çip te sorun olasına ragmen bılgısayar acılıp windowstan ses gelmesi gerekmez mi ?

Çip sorunlu olduğu için görüntü aktaramadığını bilir ve sistemi açmaz. LCD panelde veya kablolarda sorun olursa sistem açılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çip sorunlu olduğu için görüntü aktaramadığını bilir ve sistemi açmaz. LCD panelde veya kablolarda sorun olursa sistem açılır.

yarın özel servise gotureym baklm benim yapabılecegm bısey yok aslnda burdaki özel servslerede guvnmiyorum ama ne çare. ilgin için tesekkur derım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar kilitleniyor. Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Açılmıyor. Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran chipinin değişimi gerekir isterseniz bu konuda size yardımcı olabilirim.
    Notebook Servis İzmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiSerNotebookServisi -- 29 Aralık 2012; 9:49:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgiSerNotebookServisi

ekran chipinin değişimi gerekir isterseniz bu konuda size yardımcı olabilirim.
    Notebook Servis İzmir

ekran kartım ati hd 4570
    çipin ortalama fiyatı ne kadardır ?
    size kargo ile mi ulastırmak zorundayım ayrıca kargo ücreti tarafımdan mı ödenicek son olarak tamir süresi kaç gündür ?
  • gene acer gene aynı sorun aynı serii kardeşim laptop alıyorsunuz pazardan elma değil bu çağda araştırsanız ya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Aralık 2012; 15:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

gene acer gene aynı sorun aynı serii kardeşim laptop alıyorsunuz pazardan elma değil bu çağda araştırsanız ya .

bu konuda haklısın kendi hatamız işte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

gene acer gene aynı sorun aynı serii kardeşim laptop alıyorsunuz pazardan elma değil bu çağda araştırsanız ya .

bu konuda haklısın kendi hatamız işte

ben 3 yıldır aynı laptopu kullanıyorum bende niye hiçbi sorun olmadı bu güne kadar.. Ne bi ekran kartı yandı ne işlemcisi yandı ne HDD yandı hepsi köpek gibi çalışıyor. Arkdaslar ACER diye kötülemeyin sen içini açıp yapmazsan gerekli bakımını tozdan ısınırda yanarda .. Gerçi ben 2 sene içini açmadım hiçbi sorun olmadı ama şimdi sorun o değil Aceri kötülemeniz .. Acer biraz hassas bi makina haklısınız ama kullanıcı ne kadar iyi davranırsa o şekilde karşılığını da alır yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.