Arkadaşlar bazen bilgisayarım kendiliğnden kapanıyor ve açılmıyor.Yada normal bi şekilde kapatıyorum gelip açmaya çalışıyorum açılmıyor.Sistemim P5KPL-AM SE anakart 2gb ram 400'lük power var.Hepsi daha yeni sıfır aldım.Ancak bugün bilgisayarım bi anda kapandı ve açılmadı anakartın ışığı yanıyordu ama pc açılmıyordu.Powerı söktüm taktım bir defa işlemci fanı döndü ve durdu pc gene açılmadı.Daha sonra 1-2 saat bekledim geldim baktım gene açılmadı powerı söktüm yeniden taktım bastım açıldı bunu 2 defa falan yaptı neden yapıyor anlamadım acil yardımlarınızı bekliyorum.Bilgisayarım keyfi çalışıyor.Teknik servislere sordum kimse çözemedi...
powerdan olabilir gibi geliyo..
daha kaliteli daha güçlü bi power kullanma şansın varmı? varsa onunla dene bi süre..
Onu denedim daha sonra bizim buradaki büyük bir bilgisayarcı anakarttan yapıyor dedi o yüzden tüm parçaları yeniledim.Birde şöyle bişey var Anakart markadasının yazdığı ekran bi 5 dk kadar bekliyor sonra bi siyah ekran o da 2-3 dakika bekliyor (bios'dan boot u kapattım yani cd aramıo) sonra açılıyor.2 gb ram var makinemde.Bunlar hep anakartı değiştirdikten sonra olmaya başladı.Napıcam arkadaşlar bilgisayarımı kapatmaya korkuyorum