Bu başlıkla topic açtığım için üzgünüm fakat durum bu. Masaüstü bilgisayarım durduk yere kapandı ve açılmıyor. Yanık kokusu falanda yok. Daha öncelerde çok nadir voltaj düşerdi ve bilgisayar kapanırdı sonrada açılmazdı. Güç kablosunu çıkarıp tekrar takınca çalışırdı.Yine aynı şekilde direk kapandı fakat voltaj düşmemişti.
Anakartın pilini çıkardım taktım, ramleri cıkardım taktım şimdiye kadar bir değişiklik yok, ölü gibi bilgisayar hiçbir kıpırtı ses ışık yok. Anakartın pilinin yanındaki yeşil ışık yanıyor. Yani anarkart elektrik alıyor.
Deniyebileceğim neler var? Herşeyi söküp takmakla uğraşiyim mi yoksa direk psu öldü varsayıp gidip psu mu alsam? =/
Arkadasının felan bilgisayarı varsa ondaki parçaları tek tek deneyip sorunun hangi parçada ve neyde olduğunu bulabilirsen dahha iyi olur hocam. Ramleri çıkartıp taktığını söylemişsin slot değişikliği yap ramlerde başka slotlara tak ram leri bi
Bilgisayar hiç tepki vermiyor diyorsun. Sorun güç kaynağında büyük ihtimalle. Başka bir güç kaynağıyla deneyebilirsin.