Şimdi Ara

bilgisayarım ara ara donma yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar notebook um ara ara internete girerken bile donma yapıyor hiç işlem yapmıyorum yine google da basit animasyonu bile donuyor yardımcı olun format attım olmadı ram denedim olmadı işlemci ısınıyordu onuda temizledim şimdi hiç ısınmıyor yinede sorun dewam ediyor yamdımcı olun lütfen

• İşletim sistemi nedir ? Bilgisayarın donanım özellikleri nelerdir ?
  • 4gb ram + pentium işlemci win7 ve win8 işletim sistemi denedim
  • Harddisk, cpu ? Ve şu an kullandığın işletim sistemi nedir
  • hdd yi denememişsin hdd den kaynaklı olabilir..hd tune ile bi health e bak derim
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    hdd olma ihtimali yok hdd olsa devamlı yapardı bunda 15- 20 saiyede 1 yapıyor yani belirli aralıkla
  • Ram ve cpu kullanımını kontrol ettiniz mi? Arka planda bir şey çalışarak sisteminizi zorluyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pentiumdan fazla bişey beklememelisin aratık videolar kaliteli olduğu için donması normal gibi birşey
  • dalavere kullanıcısına yanıt
    arkadaşım beklentim fazla yok nette bile dolaşamıyorum
    nette donmadan faceye girse yeter ama makinedeki sorun anlık ara ara donuyor
  • bendede 3dakikada bir 1dakika boyunca oyunlarda fps 5lere düşüyor seslerin bazıları gidiyor felan :S (diğer 2 dakikada hiç kasmıyor nedense ?)
  • dostum o zman temz bi formt at format ıstemzsn combofixle bi tarama yapıp progrm ekle kaldrdan gozune scma gelen progrmları kaldr.msconfigde baslangc uygulamalrnn hepsni dwre dsı brak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalavere

dostum o zman temz bi formt at format ıstemzsn combofixle bi tarama yapıp progrm ekle kaldrdan gozune scma gelen progrmları kaldr.msconfigde baslangc uygulamalrnn hepsni dwre dsı brak.

:D 4 sefer formatladım bi türlü olmuyor bence işlemci arzalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.