Bildirim
bilgisayarım ara ara donma yapıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İşletim sistemi nedir ? Bilgisayarın donanım özellikleri nelerdir ? -
4gb ram + pentium işlemci win7 ve win8 işletim sistemi denedim -
Harddisk, cpu ? Ve şu an kullandığın işletim sistemi nedir -
hdd yi denememişsin hdd den kaynaklı olabilir..hd tune ile bi health e bak derim -
hdd olma ihtimali yok hdd olsa devamlı yapardı bunda 15- 20 saiyede 1 yapıyor yani belirli aralıkla -
Ram ve cpu kullanımını kontrol ettiniz mi? Arka planda bir şey çalışarak sisteminizi zorluyor olabilir. -
pentiumdan fazla bişey beklememelisin aratık videolar kaliteli olduğu için donması normal gibi birşey -
arkadaşım beklentim fazla yok nette bile dolaşamıyorum
nette donmadan faceye girse yeter ama makinedeki sorun anlık ara ara donuyor -
bendede 3dakikada bir 1dakika boyunca oyunlarda fps 5lere düşüyor seslerin bazıları gidiyor felan :S (diğer 2 dakikada hiç kasmıyor nedense ?) -
dostum o zman temz bi formt at format ıstemzsn combofixle bi tarama yapıp progrm ekle kaldrdan gozune scma gelen progrmları kaldr.msconfigde baslangc uygulamalrnn hepsni dwre dsı brak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dalavere
dostum o zman temz bi formt at format ıstemzsn combofixle bi tarama yapıp progrm ekle kaldrdan gozune scma gelen progrmları kaldr.msconfigde baslangc uygulamalrnn hepsni dwre dsı brak.
:D 4 sefer formatladım bi türlü olmuyor bence işlemci arzalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X