Şimdi Ara

Bilgisayarım benimle dalga geçiyor - Ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar çok acaip bir sorunla karşı karşıyayım her yere bakmama rağmen bu sorunun çözümünü bir türlü bulamadım

Formattan sonra 5+1 ses sistemimin subwooferından oyunlarda ve müzik dinlerken ses alamamam

Beni delirten nokta ise film izlerken subwooferım tamamen aktif
    Yani burdan bu sorunun yazılımsal olduğunu, aletin aktif olarak çalıştığını anlıyorum.

Realtek onboard ses kartı kullananlar Realtek audio manager'ı bilirler.
    Room correction gibi uyduların uzaklığını ayarlayabildiğimiz bi özelliği falan vardır, Bass management vardır ki bunu tiklemezseniz bass aktif olarak çalışmaz.
    Fakat yeni aldığım ana kartın web sitesinde yayınlanan ses kartı driverında bulunan bu yazılımda bu özellikler kaldırılmış yani bass özelliklerine hiç bir şekilde ulaşamıyorum.

Konu ile ilgili bir ekran görüntüsü aldım. gördüğünüz gibi windows üzerinden subwoofer etkin gözüküyor. yaptığım bütün testlerde bass çalışıyor. fakat dalga geçer gibi oyun ve müzik dinlerken tık yok.

Bilgisayarım benimle dalga geçiyor - Ses problemi

• Yazmayı unutmuşum,

ilgili sistem bileşenlerim şöyle;

Anakart: gigabyte 990fxa UD5
    Ses kartı: onboard realtek 889ALC
    İşletim sistemi: windows 7/64 bit professional
  • Win7 nin ses problemleri birçok bilgisayarda var, henüz çözüm bulan olmadı. Sürücülerde neyi değiştirdiyseler Win7 de sesin nasıl çıkacağı belli olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.