Şimdi Ara

bilgisayarım bi açılıyor bi açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım bi açılıyor bi açılmıyor.

Sistem şöyle:
    700 watt psu'lu coolermaster kasa
    i5 2.66 mhz işlemci
    4gb (2x2) 1600 mhz ocz reaper ram
    asus p7p55d le anakart
    ati 5850 ekran kartı.

Sistemi 7 ay önce felan topladım. 600 lük power vardı üzerinde bir kez o değişti. Daha sonra 2 ay felan kullandım 700 watt ile. Şimdi ise bi açılıyor bi açılmıyor. Acaba voltaj dalgalanmaları ile alakalı mı sorunum? UPS mi almam gerekli? Eğer öyleyse UPS olarak ne önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• Sorun kablolarda bağlantılarda kasa ile priz arasınaki güç kablosunda da olabilir.
  • Voltajla alakalı olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü gece açılıyor bilgisayar. Gündüz ise düğmeye basınca hiç elektrik gelmiyor gibi davranıyor.
    Bu mesajı da ordan yazıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-men33 -- 8 Ağustos 2010; 1:17:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

Sorun kablolarda bağlantılarda kasa ile priz arasınaki güç kablosunda da olabilir.

• Format at
  • Bence sorunun cevabını sen vermişsin. Sorun voltajlar....
    Eminim evinde topraklamada yokturr .... Aynı problemi bende yaşamıstım. 2 senelik bilgisayarımı sattım bu yüzden.
    Ups i takınca farkedersin zaten. Elektrik var olduğu halde sürekli ups devreye girer. .
    ups konusuna gelince sakın 60-70 liralık dandik bir ups almaya kalkma. senin 700 lük poweri calıstırmaz bir müddet sonra.
    Buda benim yaşamış olduğum bir tecrübe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldız_

Bence sorunun cevabını sen vermişsin. Sorun voltajlar....
    Eminim evinde topraklamada yokturr .... Aynı problemi bende yaşamıstım. 2 senelik bilgisayarımı sattım bu yüzden.
    Ups i takınca farkedersin zaten. Elektrik var olduğu halde sürekli ups devreye girer. .
    ups konusuna gelince sakın 60-70 liralık dandik bir ups almaya kalkma. senin 700 lük poweri calıstırmaz bir müddet sonra.
    Buda benim yaşamış olduğum bir tecrübe...

Kablolara da bakıcam tmm ama var mı bi ups tavsiyen? 1000-1200 mA kurtarır mı 700 watt ı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ups tavsiyesi için ayrı bir konu açsan daha iyi olur .Benim bir fikrim yok. Sadece kaliteli bir şey almanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.