Şimdi Ara

Bilgisayarım Çok Isınıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım 2008 den kalma eski ama yaza kadar pc alamam o yüzden pc yi düzeltmem lazım benim bilgisayarım oyun oynarken aşırı kasıyor sistem gereksinimlerine baktım yeterli ama bir türlü bulamadım en sonunda sıcaklıktan kaynaklı oldugunu buldum fan taktım macun sürdüm fanı temizledim. ama yinede düzelmedi speedfan programına baktıgımda
    hd0:45C
    Temp1 87C
    Core 84C
    Core 1 83C
    gosteriyor bu oyun oynarken 5C kadar bi miktar artiyor napmam gerekiyor lutfen bir yardim edin simdiden tesekkurler

• İşlemcinin üzerindeki fanı iyice oturttuğuna eminmisin ayrıca arka planda neler çalışıyor bunlarada bir bak
  • Bu konudan 1000000 tane var inceleyin yararı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hantrax H kullanıcısına yanıt
    Sizin pc yanıyor hcam arkadaşlarn dediği gibi başka konular var onları inceleyn
  • inceledim ama bi yararı olmadı hepsinde fan oturmamıs diyo 10 kere taktım en azından 1 inde oturur macın sür diyo sürdüm altına fan tak diyo taktım hala pc havale geçiriyo napıcam çözemedim bide öküz gibi ötüyo yani böyle bi ses bilgisayardan nasıl gelir anlayamazsınız
  • hantrax H kullanıcısına yanıt
    Diş macunu sürmediniz inşallah

Çıkarıp taktığınız vakit işlemci ve fanın soğutma kısmındaki eski kalıntıları iyice kazığın fakat narin narin kazığın sonra sürün eğer öyle yaptıysanız benim fazla çözümüm yok malesef.

Thermal macunu sürdüyseniz sıkıntı olmaz eğer yoksa ben gibi yapın thermal macun bitmişiti öylesine taktım 70 lerdeydi ısı sonra çıkarttım yemeklerde kullanılan mutfakta bulduğum rulo şekilinde laiminyum folyoyu 2x4 cm kestim kare olacak şekilde ikiye katladım işlemci ile fan arasına koydum mükemmel oldu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Laptopum Gereksiz Isınıyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.