Şimdi Ara

Bİlgisayarım Çok Yavaş Yanıt Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayam son 3-5 saattir çok yavaş yanıt vermeye başladı. Word'de yazı yazamıyorum. 3-5 karakter yazdıktan sonra kasılıyor. 10-15sn beklemem gerekiyor. Bir klasör veya bir program açtığımda yine aynı.5-10 saniye bekliyorum. İşlemcinin kullanım yüzdesinde problem yok. Şu anda Kaspersky son güncellemeleri yaptım, virüs bulamadı. Bilgisayar bunu yazarken de harf yutuyor. Bir keylogger olabilecğinden şüpheleniyorum. Spybot S&D birşey bulamadı, AD_AWARE bulamadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Açtığım her programa KAspersky uyarı verior riskli invader diye. Format atmak istemiyorum. Lütfen böyle cevaplar yazmayın. Teşkkürler...

• sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin.
  • Sistem geri yükleme 3 saatten daha öncesinde yok ne yazık ki...
  • Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin.
    Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı, bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin. Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın.
    Konu ile ilgili yazı burada.
  • Ne hikmetse sisteminizle uyumsuzdur diyor. Anlamadım aslında XP uyumlu değil mi? Başka çözüm yolları da yok mu?
  • up...
  • up...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemci fanına yada ekran kartı fanına baktın mı dönüyo mu
    yada aşırı ısınma var mı

onlarda sorun yoksa hdd de bi defrag yap
    yada chkdsk i bi çalıstır derim ben
    virüsten kaynaklanmaya bilir bu sorunlar
  • arkadaşın dediği gibi fanlarını bi kontrol et, bu tip sorunlar büyük bir çoğunlukla driverlardanda kaynaklanabiliyor, ufak bi ihtimalde virüs kaynaklı olabilir. Bu sorunun nedeninin bulana kadar yedeğini alıp format atmak en mantıklısı olur. ( böyle cevap yazmayın demişsin ama, iki seçneğin var ya sorunu bulana kadar uğraşacaksın, bulup düzeltmene rağmen o bilgisayarın sorunsuz çalışacağını hiç sanmıyorum yada en temizinden sistemini yeniden kuracaksın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 1 Şubat 2008; 16:23:16 >
  • Virüs değil, bundan artık emin olabilirim. Bir NORTON kaldı denemediğim. Uzun zamandır driver da yüklemedim. Fan laptop fanı, sürekli full çalışıyor. İşlemci 60larda. İdle 80 oluyor.
  • bende bi chkdsk yada defrag yap kardes
  • Yaptım, bilgisayar eski hızına kavuştu, kasperskyi silip Nod32 yi de yükleyince problem kalmadı. Ama şimdi harf yutma sorunu var , bilgisayarda keylogger olmasından şüphe ediyorum. Ne yapabilirim?
  • harf yutma sorunu derken biraz açar mısın?
  • Harf yutma sorunu derken bilgisayar yazarken belirli aralıklarla kasılıyor ve ben yazdıklarımı ara ara kontrol etmek zorunda kalıyorum. Gerçekten çok sinir bozucu. İkide bir backspace tuşunu kullanmak zorunda kalıyorum.

Yukarıdaki yazıyı tekrar düzeltmeden yazacağım:

Harf yutma sorunu derken bilgayar azarken belirli aralıklarla kasılıyor ve ben yazdıklarımı ara ara kontrol etmek zorunda kalıyorum. Gerçekten çok sinir bozcu ikide bir bapace tuşuu kullmak zoruda kalırum.

Sorunumu anladınız sanırım.
  • up...
  • formatlar gitsin ozamn ok...up...up...up..yuppii
  • benced ebayadır format atmadıysan at bi format kendine gelsin makina
  • Her sorunumuzda formata kaçarsak kendimizi nasıl bu konuda geliştirebiliriz?
  • Up, Up, Lütfen Up
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.