Şimdi Ara

Bİlgisayarım Çok Yavaş Yanıt Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayam son 3-5 saattir çok yavaş yanıt vermeye başladı. Word'de yazı yazamıyorum. 3-5 karakter yazdıktan sonra kasılıyor. 10-15sn beklemem gerekiyor. Bir klasör veya bir program açtığımda yine aynı.5-10 saniye bekliyorum. İşlemcinin kullanım yüzdesinde problem yok. Şu anda Kaspersky son güncellemeleri yaptım, virüs bulamadı. Bilgisayar bunu yazarken de harf yutuyor. Bir keylogger olabilecğinden şüpheleniyorum. Spybot S&D birşey bulamadı, AD_AWARE bulamadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Açtığım her programa KAspersky uyarı verior riskli invader diye. Format atmak istemiyorum. Lütfen böyle cevaplar yazmayın. Teşkkürler...

• sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FE2E89EB

sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin.
    Sistem geri yükleme 3 saatten daha öncesinde yok ne yazık ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FE2E89EB

sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin.
    Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin.
    Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı, bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin. Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın.
    Konu ile ilgili yazı burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin.
    Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı, bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin. Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın.
    Konu ile ilgili yazı burada.

Alıntıları Göster
    Ne hikmetse sisteminizle uyumsuzdur diyor. Anlamadım aslında XP uyumlu değil mi? Başka çözüm yolları da yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: terrific_bomb

Ne hikmetse sisteminizle uyumsuzdur diyor. Anlamadım aslında XP uyumlu değil mi? Başka çözüm yolları da yok mu?

Alıntıları Göster
    up...
  • quote:

up...

Alıntıları Göster
    up...
  • quote:

up...

Alıntıları Göster
    işlemci fanına yada ekran kartı fanına baktın mı dönüyo mu
    yada aşırı ısınma var mı

onlarda sorun yoksa hdd de bi defrag yap
    yada chkdsk i bi çalıstır derim ben
    virüsten kaynaklanmaya bilir bu sorunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemct

işlemci fanına yada ekran kartı fanına baktın mı dönüyo mu
    yada aşırı ısınma var mı

onlarda sorun yoksa hdd de bi defrag yap
    yada chkdsk i bi çalıstır derim ben
    virüsten kaynaklanmaya bilir bu sorunlar

Alıntıları Göster
    arkadaşın dediği gibi fanlarını bi kontrol et, bu tip sorunlar büyük bir çoğunlukla driverlardanda kaynaklanabiliyor, ufak bi ihtimalde virüs kaynaklı olabilir. Bu sorunun nedeninin bulana kadar yedeğini alıp format atmak en mantıklısı olur. ( böyle cevap yazmayın demişsin ama, iki seçneğin var ya sorunu bulana kadar uğraşacaksın, bulup düzeltmene rağmen o bilgisayarın sorunsuz çalışacağını hiç sanmıyorum yada en temizinden sistemini yeniden kuracaksın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 1 Şubat 2008; 16:23:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SamirCakir

arkadaşın dediği gibi fanlarını bi kontrol et, bu tip sorunlar büyük bir çoğunlukla driverlardanda kaynaklanabiliyor, ufak bi ihtimalde virüs kaynaklı olabilir. Bu sorunun nedeninin bulana kadar yedeğini alıp format atmak en mantıklısı olur. ( böyle cevap yazmayın demişsin ama, iki seçneğin var ya sorunu bulana kadar uğraşacaksın, bulup düzeltmene rağmen o bilgisayarın sorunsuz çalışacağını hiç sanmıyorum yada en temizinden sistemini yeniden kuracaksın)

Alıntıları Göster
    Virüs değil, bundan artık emin olabilirim. Bir NORTON kaldı denemediğim. Uzun zamandır driver da yüklemedim. Fan laptop fanı, sürekli full çalışıyor. İşlemci 60larda. İdle 80 oluyor.

• quote:

Virüs değil, bundan artık emin olabilirim. Bir NORTON kaldı denemediğim. Uzun zamandır driver da yüklemedim. Fan laptop fanı, sürekli full çalışıyor. İşlemci 60larda. İdle 80 oluyor.

Alıntıları Göster
    bende bi chkdsk yada defrag yap kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemct

bende bi chkdsk yada defrag yap kardes

Alıntıları Göster
    Yaptım, bilgisayar eski hızına kavuştu, kasperskyi silip Nod32 yi de yükleyince problem kalmadı. Ama şimdi harf yutma sorunu var , bilgisayarda keylogger olmasından şüphe ediyorum. Ne yapabilirim?
  • quote:

Yaptım, bilgisayar eski hızına kavuştu, kasperskyi silip Nod32 yi de yükleyince problem kalmadı. Ama şimdi harf yutma sorunu var , bilgisayarda keylogger olmasından şüphe ediyorum. Ne yapabilirim?

Alıntıları Göster
    harf yutma sorunu derken biraz açar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

harf yutma sorunu derken biraz açar mısın?

Alıntıları Göster
    Harf yutma sorunu derken bilgisayar yazarken belirli aralıklarla kasılıyor ve ben yazdıklarımı ara ara kontrol etmek zorunda kalıyorum. Gerçekten çok sinir bozucu. İkide bir backspace tuşunu kullanmak zorunda kalıyorum.

Yukarıdaki yazıyı tekrar düzeltmeden yazacağım:

Harf yutma sorunu derken bilgayar azarken belirli aralıklarla kasılıyor ve ben yazdıklarımı ara ara kontrol etmek zorunda kalıyorum. Gerçekten çok sinir bozcu ikide bir bapace tuşuu kullmak zoruda kalırum.

Sorunumu anladınız sanırım.

• quote:

Harf yutma sorunu derken bilgisayar yazarken belirli aralıklarla kasılıyor ve ben yazdıklarımı ara ara kontrol etmek zorunda kalıyorum. Gerçekten çok sinir bozucu. İkide bir backspace tuşunu kullanmak zorunda kalıyorum.

Yukarıdaki yazıyı tekrar düzeltmeden yazacağım:

Harf yutma sorunu derken bilgayar azarken belirli aralıklarla kasılıyor ve ben yazdıklarımı ara ara kontrol etmek zorunda kalıyorum. Gerçekten çok sinir bozcu ikide bir bapace tuşuu kullmak zoruda kalırum.

Sorunumu anladınız sanırım.

Alıntıları Göster
    up...

• quote:

up...

Alıntıları Göster
    formatlar gitsin ozamn ok...up...up...up..yuppii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

formatlar gitsin ozamn ok...up...up...up..yuppii

Alıntıları Göster
    benced ebayadır format atmadıysan at bi format kendine gelsin makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

benced ebayadır format atmadıysan at bi format kendine gelsin makina

Alıntıları Göster
    Her sorunumuzda formata kaçarsak kendimizi nasıl bu konuda geliştirebiliriz?
  • quote:

Her sorunumuzda formata kaçarsak kendimizi nasıl bu konuda geliştirebiliriz?

Alıntıları Göster
    Up, Up, Lütfen Up
  • quote:

Up, Up, Lütfen Up

Alıntıları Göster
    up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.