Şimdi Ara

Bilgisayarım çok yawaşşş lütfen yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım çok yavaş windowsa çok kasarak giriyor 3-5 dk hdd kendi kendine bişeyler yapmaya çalışıyor, müzikler ve oyunlarda takılıyor hiç bişey anlamadım yardımcı olursanız sewinirim..

İntel P4 3.0 işlemci
    1024 ram (Kingston)
    80 gb hdd (Vestern)
    256 NVIDIA ASUS GeForce 6600LE ekran kartı
    Windows Xp Pro sp2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVE_1905 -- 10 Nisan 2007; 23:07:11 >

• bilgisayarına çok yüklenmişsin arkadaşım bi format zamanı gelmiş atmak istmiyorsan msconfig>başlangıç tümünü devre dışı bırak (antivürüs hariç) sonra ccleaner programı ile göremediğin uygulamaları ve kullanmadığın programları flan bi sil en son bi disk birleştirici programlar birleştir diskini biraz rahatlayacaktır arka planı siyah yap boş bi reset at farkını görürsün ama iç karartıcıdır:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcu22

bilgisayarına çok yüklenmişsin arkadaşım bi format zamanı gelmiş atmak istmiyorsan msconfig>başlangıç tümünü devre dışı bırak (antivürüs hariç) sonra ccleaner programı ile göremediğin uygulamaları ve kullanmadığın programları flan bi sil en son bi disk birleştirici programlar birleştir diskini biraz rahatlayacaktır arka planı siyah yap boş bi reset at farkını görürsün ama iç karartıcıdır:)

daha yeni format attım...Üstelik f disk
  • Öncelikle, Başlat - Çalıştır'a msconfig yazın, açılan pencerede Başlangıç sekmesini açıp listeden gereksiz programların yanındaki kutucukları boşaltın.. Hatta BURADA paylaşılanları uygularsanız faydasını görürsünüz. Ayrıca donanımlarınızın güncel sürücülerini kullanın..

Kolay gelsin..
  • bende de aynı problem var üstelik sadece internete girmek için kullanıyorum, daha yeni format attım bu yüzden ama aynı problem devam ediyor anlamadım,
  • antivirüs programınızdan olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avast 4.7 Home Edition kullanıyorum yawaşlamadan öncede kullanıyodum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.