Şimdi Ara

Bilgisayarım durduk yere donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam herkeze pc özellikleri iyi windows derecesi 4,8 32 bit. AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor + 3.00 GHz ram ekran kartı 1024 MB. çıldırcam oyuna girdim taki pes 2013 illetinden sonra oldu pc donuyordu reset atıyordum başlamıyordu 2-3 defa atıyodum anca windows dosyaları hasarlı düzeltilsinmi diyordu düzelt diyodum düzeltemiyordu windows. Çözümü nedir 2 aydır format atmadım sinirlendim kasaya tekme attım ayağım acıdı bişi olmadı illete

• pcni ccleaner auslogics boostspeed combofix gibi programlarla tara düzelir
  • Microsoft sorun giderme paketini yuıkle butun ayarları eskii haline çevirir buyuk ihtimal ise yarayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Microsoft sorun giderme paketini yuıkle butun ayarları eskii haline çevirir buyuk ihtimal ise yarayacaktır

Dostum şu sorun giderme paketinin linkini atar mısın varsa merak ettim de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbrman

quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Microsoft sorun giderme paketini yuıkle butun ayarları eskii haline çevirir buyuk ihtimal ise yarayacaktır

Dostum şu sorun giderme paketinin linkini atar mısın varsa merak ettim de :D

bi yerden indirmiştim ama ink yok cok süper işe yarıyor l sen soyle ara --->sorun giderme paketi dolap dosyası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.