Şimdi Ara

Bilgisayarım durup dururken kapanıyor. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilgisayarım durup dururken kapanmaya başladı.Hemen açmaya kalkarsam tekrar kapanıyor yani açılmıyor ancak 5-10 dk bekleyip açarsam kullanabiliyorum.Kasayı söktüm parçaları yeniden çıkarıp taktım ama yiine aynısı oluyor.Lütfen yardımcı olun.

• format at bosuna yardım isteme

bide konu yanlıs yerde ..
  • İşlemci ısınıyor,işlemci fanını iyi taktın mı?
  • işlemci'den kaynaklanıyor bios'dan hardware ayarlarına girip işlemci sıcaklığına bakabilirsin büyük ihtimalle işlemci fanının ayağı felan kırılmıştır.
  • Tam bilemiyorum ama RAM'dan kaynaklanan bir sorun olabilir (uyumsuzluk) ya da arkadaşın dediği gibi işlemcin ısınıyor zarar vermemek amacıyla kendini kapatıyor olabilir..
    Kendin çözmeye kalkma formatla olacak gibi değil çok iyi bilmiyorsan-->PC hastanesi..
  • 1) İşlemci belli bir sıcaklığa geldiği zaman , kendini koruması için otomatikmen PC kapatır (sıcaklık ayarı bios'dan)
    2) PSU'nun kondansatörlerinde bir sorun olabilir. Kısacası PSU'da bir sorun vardır.
  • ekran kartın atı x1950gt ise bi ona bak derim bende güç transistörlerinin olduğu yer çok ısınıyordu eksoz fanını çıkarıp yan taraftan hava üflettim sorun çözüldü yazın sorun çıkartıyorlar ısıdan dolayı sıcaklığa bi bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CPU ısınıyor , aynı şey bende de oluyor ve bir fan yarım kasanın içinde , önüne vantilatör koyuyorum şimdilik , bakıma vereceğim.
  • Yan yatır
  • overcloking yaparak işlemcinin saat hızını düşür daha ısınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.