Şimdi Ara

Bilgisayarım Düzensiz Bir Şekilde Res Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda cözemediğim bir sorun oluştu. Sorumun bilgisayarımı yoğunluktan 3 gün boyunca açmamıştım ve sorna açarken tüm parçaları söküp temizledim heryerini tek tek ve bilgisayarım oyuna girince restart atmaya başladı.Bende format attım acaba ondanmıdır diye hiç bir fark olmadı oyuna girince 3 4 dk içinde atıyordu ve sonra bir eski driverı kurdum sisteme ve bu sefer 1 2 saat arayla restart atmaya başladı düzenli bir şekilde ramleri tek tek denedim sorun onlardamı diye sorun onlardada değildi ve bu sefer ara ara masa üstündede resler sıklaştı bende 9600gt ekran kartını taktım sisteme onda hiç bir sıkıntı oluşmadı ve gtx260 i garantiye yolladım 2 hafta kullandım uzun süre bad company 2 oynadım res atmadı pc. Ve dün kartın arıza forumuna baktım kartta arıza bulunamamış ve powerdandır sıkıntı diyip power aldım xilence'ın 800w bugun 2 sini birden taktım sisteme ve gene ekran kartım res attırdı bilgisayar acılırken masa üstünde 10dk durunca. Bu sefer 9600gt i taktım tekrar en başta bi restart attı sistem ve sorna saat 3 den gece 1,5 a kadar sorun yoktu bir kaç video oynatınca bu karttada aynı şekilde pc kendine res attı sorunu cözemedim iyice sacma bir duruma döndü olay konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..

İyi forumlar

• ekran kartını başka bi kullanıcı deneyip sonuca bakmalısın bence.
  • ekran kartında sıkıntı yok şimdi işte dediğim gibi 9600gt'dede restart atmaya başladı bugun özellikle sabah windows ekranı gelince 10 kere denememe rağmen makina resledi kendini. gtx260 ı taktıktan sonra bu kartlada resler başladı çok ilginç bir durum
  • Psu geri ver para al cebine koy Ram leri garantiye yolla değişsinler.
  • Psu zaten yetmiyordu alcaktım o gereksiz olmadı ama işte ramlerde bende takıldım şimdi 2 side bozulduysa bozulmus olabilir gerçi mavibilgisayardan almıstım garanti olayı ne olur sanırım yurtdışına yolluycam ramleri. Birde kafamda pc e ogün format attığımda hdd bad sector vermişti garantiye yolladım 500 gb hdd'ime kurulum yaptım hdd'de problem olabilirmi acaba diyorum mavi ekran verir öyle olsada son denemem o olcak galiba salı günü gelcek hdd.
  • sorun ramlerinde olabilir işlemci sıcaklıklarınada bakmanı tavsıye ederım.Tüm parçaları söktüm demişsin işlemci fanını tam oturtamamış olabilrsin onu tekrar takmadan once işlemciyi yukte çalılştır sıcaklık değerlerine bak tekrar fanı sok tak bı fark oluyormu onu gözlemle eğer onda sorun yoksa ramdendır
  • Isı değerlerinde hiç sıkıntı yok oc var işlemcide ondanmıdır dedim sorun ondada yok ocli bi halde full performans max ısı 49 dereceye cıkıyor işlemci. Isılardada hiç bir problem yok kafamı kurcalayan işlemci ve ram i full performanslı bir şekilde 2 3 saat calıstırdım pc res atmadı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.