Şimdi Ara

Bilgisayarım ekran kartını takınca reset atıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben yeni ekran kartı aldım (ati 6770) ve bilgisayara taktım. Bilgisayar açılırken bir sorun olmuyor. Fakat "hoşgeldiniz" yazısı göründükten birkaç saniye sonra bilgisayar reset atıyor. Güç kaynağım cooler master 400 watt.Nedeni ne olabilir sizce? Güç kaynağı bilgisayarın açılması için yeterli olması lazım gibi geliyor bana.Oyun oynarken reset atsaydı direk güç yetmiyor dicektim fakat bilgisayarın açılış aşamasında atması kafamı karıştırdı? Acil cevap bekliyorum arkadaşlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa162

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni ekran kartı aldım (ati 6770) ve bilgisayara taktım. Bilgisayar açılırken bir sorun olmuyor. Fakat "hoşgeldiniz" yazısı göründükten birkaç saniye sonra bilgisayar reset atıyor. Güç kaynağım cooler master 400 watt.Nedeni ne olabilir sizce? Güç kaynağı bilgisayarın açılması için yeterli olması lazım gibi geliyor bana.Oyun oynarken reset atsaydı direk güç yetmiyor dicektim fakat bilgisayarın açılış aşamasında atması kafamı karıştırdı? Acil cevap bekliyorum arkadaşlar....

Format atmayı denedinizmi ?, belki ekran kartı yuvasına tam oturmamıştır. Bir inceleyin isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 21 Ocak 2012; 11:56:03 >
  • Format atmak gerekli mi? Format atmadığım için rest sorunu olabilir mi? Sizce bilgisayarın reset atması anormal bir durum mu?
  • Anormal tabiki :) Bilgisayarın açılması gücün yettiğini göstermez.İşlemci kullanım yüzdesi değiştikçe psu dan çektiği güç miktarı da sürekli değişecektir.Örneğin senin sistemde işlemci %100 kullanıldığında güç yetmiyor olabilir.Güç kaynağını değiştirip denemeni tavsiye ederim en 500watt gerçek değer veren birşeyle.
  • Ekran kartına takılması gerekn güç kablosunu taktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Ekran kartına takılması gerekn güç kablosunu taktınız mı?

Herhalde onu takmayı unutmamıştır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaPT!Y3

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Ekran kartına takılması gerekn güç kablosunu taktınız mı?

Herhalde onu takmayı unutmamıştır :)

takmayı unutsa bios ekranında uyarı gelir diye biliyorum.Benim hd 4770 te öyle mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.