Merhaba. Bilgisayarımızı 2015-16 yıllarında topladık. Neredeyse kusursuz bir şekilde performans sergiliyordu. Şimdi ise metal yorgunluğu mudur nedir, en basit oyunlarda bile takılıyor. Gönül rahatlığıyla tarayıcıda bile gezemiyorum. Hatta sayfası çok olan word dosyasında gezerken bile anlık takılmalar yapıyor. Anakart, ram, harddisk gibi birçok donanımı değiştirdik. Termal macun, temizlik, şu bu her şeyi elimizden geldiğince yapmamıza rağmen olur olmadık her yerde anlık fps düşüşleri yaşatıyor. Pubg, gta 5, witcher (1,2,3) gibi oyunları en düşük ayarlarda bile oynatmıyor. Sadece en düşük ayarlarda cs ve lol oynayabiliyorum ama onlarda da savaşlar esnasında ağır fps drop yiyorum. Sorun tam olarak nerde bilmiyorum. Artık çağına göre geride kalmış bir bilgisayar olsa bile bu kadar kötü performans sergilemesinin başka sebebi olmalı bence. Darboğaz mı yapıyor yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum. Bilgili olan insanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. özellikler şu şekilde: intel i7 6700k nvidia geforce gtx 1070 ddr 4 32gb ram biostar tb250-btc+ anakart |
Bildirim